• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

02.06.2023

11:30

DOLAZIM IZ TURSKE! Kija Kockar upala nenajavljena na Informer TV, odmah se obratila Milomiru Mariću!

Promo (Dejan Milićević)

Estrada

DOLAZIM IZ TURSKE! Kija Kockar upala nenajavljena na Informer TV, odmah se obratila Milomiru Mariću!

Podeli vest

Voditeljka jutarnjeg programa Informer TV bila je gost emisije "Kolegijum" gde se, u društvu redakacije najčitanije dnevne novine, ali i Milomira Marića, osvrnula na brojne aktuelne teme.

Kija Kockar bila je gost iznenađenja emisije "Kolegijum" na Informer TV. Dok su urednici predlagali dnevne, aktuelne teme za sutrašnji broj najčitanijeg lista "Informer", Kockarova im se pridružila i u društvu Milomira Marića, Dragana J. Vučićevića, kao i ostatka Informerove redakcije, komentarisala je sve ono čemu Srbija danas priča.

Foto: Instagram/printscreen

Objava Kije Kockar

- Otkako sam postala javna ličnost nudili su mi da postanem voditeljka i sada ću biti. Dolazim iz Turske, bila sam da ispratim izbore tamo. Moji prijatelji su glasali za Erdogana. Zanimljivo je da opozicija, kad pobedi neko drugi, ne izlazi na ulice. Ima na mom Instagramu, u klubu sam raširila transparent "Kosovo je srce Srbije", što su moji turski prijatelji lajkovali - rekla je Kija, pa istakla da će u budućnosti u jutarnjem programu, koji vodi, sigurno ugosititi i Marića:

- Jedva čekam da ugostim Milomira Marića - zaključila je voditeljka.

Foto: Promo (Dejan Milićević)

Kija Kockar

Podsetimo, pevačica i pobednica "Zadruge" postala je voditeljka i na televiziji Informer će voditi jutarnji program. Ona se pre nekoliko dana ovim pohvalila na Instagramu i tom prilikom nije krila zadovoljstvo što je postala deo tima koji, kako je rekla, pobeđuje.

Sreća je ono što dobijamo, a uz Informer dobijate i više nego što želite. Prelazimo preko mogućeg i nemogućeg. Ja sam sa vama svakog jutra, moje ime je Kija Kockar, a vi ostanite uz Informer TV - istakla je ponosno Kockarova u promo-videu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija