• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/T. M.

02.06.2023

15:19

OTKRIVAMO KAKO IZGLEDA VESNA ZMIJANAC POSLE OPERACIJE SRCA! Pevačica se vratila nastupima, a pre toga otišla kod ovog muškarca

Zoran Sinko/printscreen

Estrada

OTKRIVAMO KAKO IZGLEDA VESNA ZMIJANAC POSLE OPERACIJE SRCA! Pevačica se vratila nastupima, a pre toga otišla kod ovog muškarca

Podeli vest

Pevačica Vesna Zmijanac operisana je u martu ove godine u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas, a sada se oporavila i odmah se vratila pevanju.

Vesna Zmijanac se posle teške operacije srca oporavljala na Bukulji gde ima i kuću, a sada se vratila u Beograd i odmah otišla na remont. Pevačica ovog vikenda ima prvi nastup u Bugarskoj, a za isti je sređivao njen frizer Boris Obreški. Savršeno stilizovana plava kosa i minimum šminke vratili su ovoj divi pravi sjaj, a osmeh na njenom licu učinio je da izgleda kao milion dolara. Pored svega primetili smo da Vesna ne skida odmah sa lica.

Očigledno je njen povratak u velikom stilu oduševio zabrinute fanove, kojima je laknulo kada su videli da je Vesna nakon ugradnje bajpasa i više nego dobro i da izgleda bolje nego ikada.

Foto: Prinskrin

Vesna Zmijanac

- Boris je moja bebica i on mi u svemu pomaže - izjavila je kratko Vesna koja nije želela da komentariše svoje zdravstveno stanje.

 

 

Kako saznajemo ona će nakon koncerta u Bugarskoj ići na odmor u Atinu gde se već nalazi njena ćerka Nikolija sa porodicom. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija