• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

03.06.2023

10:15

NAKON TUŽNIH VESTI, RAŽNATOVIĆI IMAJU RAZLOG ZA SLAVLJE! Ceca podelila snimak sa Anastasijom, veliki dan za porodicu

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

NAKON TUŽNIH VESTI, RAŽNATOVIĆI IMAJU RAZLOG ZA SLAVLJE! Ceca podelila snimak sa Anastasijom, veliki dan za porodicu

Podeli vest

Danas je malom Željku rođendan, zbog čega su fanovi napravili kompilaciju snimaka Veljkovog i Bogdaninog naslednika, a ponosna baka je podelila emotivne trenutke na društvenim mrežama.

Fanovi porodice Ražnatović su se potrudili i naparavili kompilaciju snimaka malog Željka i na taj način mu čestitali treći rođendan, a presrećna baka, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je sve snimke podelila na svom Instagram profilu u vidu opcije stori. 

U nizu snimaka našao se i onaj na kojem Anastija i Ceca poziraju nasmejane i saopštavaju da se njihova snajka Bogdana Ražnatović porodila. 

Foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

Ceca i Anastasija

Upravo ovaj snimak skrenuo je pažnju mnogih s obzirom na to da je Anastasija nedavno izgubila bebu koju je čakala sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom i da se od tada potpuno povukla iz javnosti i sa društvenih mreža.

Inače, Veljkova izabranica Bogdana pre tri godine, 3. juna, se porodila prvi put i na svet donela prvog naslednika Željka, ovde godine pre više od mesec dana, tačnije na Arkanov rođendan, 17. aprila dobili su i drugogo naslednika Krstana kojeg su nedavno krstili u strogoj tajnosti.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija