• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/A.S.

04.06.2023

17:15

ŠTA BI BILO DA JE IMAO PIŠTOLJ KOD SEBE? Oglasila se Šavijina majka nakon što je Stefan izašao iz pritvora: Verujem da će pravda biti zadovoljena

printscreen

Estrada

ŠTA BI BILO DA JE IMAO PIŠTOLJ KOD SEBE? Oglasila se Šavijina majka nakon što je Stefan izašao iz pritvora: Verujem da će pravda biti zadovoljena

Podeli vest

Šavijina majka van sebe je nakon što je Stefan izašao iz pritvora, a posebno ju je pogodila njegova izjava u kojoj je rekao da je on samo šamar udario Nataši, kao i da ne zna kako su nastale njene povrede.

Stefan Karić brutalno je pretukao Natašu Šaviju u noći između 30. aprila i 1. maja u Vrdničkoj kuli gde su bili zajedno na svadbi. Nakon toga Karić je odmah priveden, a pre 4 dana je pušten na slobodu.

Natašina majka, Vera Šavija za pomenuti nemili događaj saznala je od novinara putem telefona dok je bila na Zlatiboru. Odmah nakon uverenja da joj je ćerka u bolnici, spakovala je kofere i vratila se kako bi bila sa Natašom.

Foto: Zoran Sinko

Nataša Šavija sa majkom

Vera Šavija je sada progovorila o nasilju i posledicama sa kojima se bori njena ćerka, ali i prokomentarisala ponašanje oca i sina Karića nakon njegovog izlaska iz pritvora.

- Prolazimo kroz težak period života, upravo zbog toga što nam se dogodilo Nataši. Svi smo još u šoku i pod stresom od nemilog događaja. Ovako nešto nam se prvi put dešava. Ja kao majka saosećam sa njom, jer sam svaki dan uz nju, čest odlazak kod lekara i njene rane i mene pogađaju - rekla je Vera.

Vera je ispričala da joj je Karić delovao kao fin dečko, ali da je promenila mišljenje kada je pogledala snimke iz rijalitija. 

- Posle onih izjava mladog i starog gospodina Karića ne mogu da se ne oglasim. Nisam mogla ni da zamislim da bi se tako nešto moglo dogoditi od prividno finog dečka. Sad kad gledam neke isečke iz rijalitija, kako se ponašao prema tamo svojim devojkama i šta im je izgovarao ("Nemoj da ti razbijem vilicu" i slično) . Fizički nije smeo da nasrne na njih, zna da bi bio kažnjen. A njegova izjava po izlasku iz pritvora, da su se samo koškali i da je ošamario. Da li on to možda ima amneziju da je umesto šamara bila pesnica u jagodičnu kost koju je polomio i posledica toga deformacija očnog kapka i još veliki pramen isčupane kose, a još se pita šta joj se to dogodilo? Kako tako jedan "fini" dečko može napraviti devojci i još da pobegne sa lica mesta i skriva se negde. A šta da je imao pištolj kod sebe, ne smem ni da pomislim - izjavila je Natašina majka.

Foto: printscreen/Instagram, Zoran Sinko

Nataša, Osman i Stefan

Ona se zatim osvrnula na Osmana Karića.

- Onaj stariji gospodin Karić izjavljuje da je nisu primili u Urgentni u Novom Sadu i Beogradu, pa šta on misli ko je primio na lečenje, operaciju i saniranje postoperativnog toka? Pored svega sledi još jedna operacija. Ja ne mogu da verujem šta čovek priča i onda kaže da ga nismo ga razumeli. Još čovek slavi, bolje da se pokrije ušima! Da je obrnut slučaj, ja ne bih mogla ništa slaviti, saosećala bih se sa tom porodicom. To su ljudi koji misle samo na sebe. Verujem u naše sudstvo i da će pravda biti zadovoljena, da će dobiti pravu kaznu i da će se stati na put nasilju nad svim ženama - rekla je Vera.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija