• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J. V.

08.06.2023

10:40

GLUMAC POSTAO VODITELJ I ZAŠTITNO LICE INFORMER TV! Aleksandar Baošić zbog Ksenije prihvatio jutarnji!

Dejan Milićević

Estrada

GLUMAC POSTAO VODITELJ I ZAŠTITNO LICE INFORMER TV! Aleksandar Baošić zbog Ksenije prihvatio jutarnji!

Podeli vest

Glumac serije "Klan" Aleksandar Baošić voditelj je jutarnjeg programa Informer TV. On se rame uz rame sa Ksenijom Bujišić pojavio na malim ekranima i otkrio da je upravo zbog nje i prihvatio ovaj posao.

Aleksandar Baošić kaže da je prihvatio posao voditelja jutarnjeg programa na Informer TV zbog drugarice iz detinjstva Ksenije Bujišić. On je u ponedeljak imao vatreno krštenje na našoj televiziji, gde se odlično snašao.

Foto: Dejan Milićević

Aleksandar je novo lice Informer TV


- Kada sam došao na razgovor za posao, nisam baš bio siguran da li da prihvatim ponudu. Ali kada sam saznao da će mi partnerka biti Ksenija Bujišić, koju poznajem još iz UMS škole za talente, bilo mi je lakše. Ona mi pruža veliku sigurnost. Radili smo zajedno emisiju "Siti kids" kad smo bili mali, pa od tada imam voditeljskog iskustva. Mislim da sam se, uz dobru pripremu, snašao kako treba. Naučio sam šta je tema, koga treba da pozovem od sagovornika, ali i kako izgleda koncept emisije od početka do kraja - kaže Baošić.


On otkriva koliko mu je naporno da ustaje rano zbog jutarnjeg programa.

Foto: Dejan Milićević

Zbog Ksenije je prihvatio posao


- Ustajem u 4 ujutru, pre svitanja, popijem kafu i krećem na posao. Onda imam probu kostima i pripremu za emisiju. Za sada mi ustajanje nije problem, zato što sam tokom studija radio noću, da bih platio fakultet i sve dažbine, a danju učio - objašnjava voditelj.


On je u seriji "Klan" imao zapaženu ulogu Brace, ali sada neće moći u potpunosti da bude posvećen glumačkom poslu, jer radi kao voditelj.

Foto: printscreen instagram

Aleksandar kao Braca u seriji "Klan"


- I zbog toga sam se dvoumio da li da prihvatim da vodim jutarnji program, jer sam svestan da neću moći da se posvetim glumi. Milan Kalinić, Andrija Milošević, Boki Perić, Dragan Marinković Maca i još neki glumci su se oprobali i u voditeljstvu, tako da nisam jedini. Razgovarao sam sa kolegama sa klase, od kojih sam dobio podršku da prihvatim novi posao. Nisam mogao da živim samo od epizodnih uloga koje sam dobijao u serijama "Šifra Despot", "Ubice mog oca", "Urgentni centar", "Klan", "Pasjača", pa sam radio razne fizičke poslove kako bih preživeo. I to je jedan od razloga zbog kog sam prihvatio da budem voditelj. A i zaslužio sam da budem u javnom svetu i da predstavim sebe kao voditelja jutarnjeg programa - iskren je Aleksandar, koji ima i svoju autorsku predstavu "Razvod".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija