• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

10.06.2023

15:48

MOGLA SAM DA POGINEM ILI OSTANEM NEPOKRETNA!  Barbari Bobak nakon udesa auto bio potpuno uništen: Sve se desilo u sekundi

ATA Images

Estrada

MOGLA SAM DA POGINEM ILI OSTANEM NEPOKRETNA! Barbari Bobak nakon udesa auto bio potpuno uništen: Sve se desilo u sekundi

Podeli vest

Barbari je pukla guma prilikom čega joj je auto sleteo sa puta, a na svu sreću pevačica je prošla bez većih povreda.

Pevačica Barbara Bobak zamalo je izbegla tragičan ishod kada joj je u toku vožnje pukla guma na automobilu. 

Barbara je ispričala da trenutke dok se vozilo prevrtao bez kontrole ne može da zaboravi, a danas taj nemili događaj smatra dragocenim iskustvom.

Foto: ATA Images

Barbara Bobak

– Kada je sve to prošlo, ta bolnica, taj pregled i sreća da mi ništa nije bilo na čemu zahvaljujem Bogu, shvatila sam mnoge stvari. To me je navelo da treba da usporim, da više obraćam pažnju na okolinu, pa i u toj vožnji koja je deo svakodnevnog života. Ja sam neobazrivo vozila i to je navelo da u sekundi može da vam se okrene ili završi život – priča Bobakova koja uprkos svojoj nemarnosti nije bila krivac u ovom udesu.

Pevačica je ispričala da nije ona kriva za nesreću koja joj se dogodila. 

Foto: ATA Images

Barbara Bobak

– Tada sam mogla da poginem ili da ostanem nepokretna. Tako sam se isprevrtala, a nije bila moja krivica. Pukla mi je guma i samo mi je izleteo auto. U tim momentima adrenalina, nisam bila svesna šta se dešava, dok sam se prevrtala u glavi mi je bilo: "Jao, da li je moguće da se meni ovo dešava?" Ni u jednom trenutku nije smrt i povreda opcija, samo to pitanje: "Zašto sad ovo?". Moj mozak tako radi da ja sklonim opasnost i razmišljam kako da se izvučem i to je to – ispričala je Barbara u emisiji "Bez filtera". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija