• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

12.06.2023

08:46

ŽENA, MAJKA, KRALJICA! Nakon što su Anastasija i Nemanja stigli u Beograd, odmah usledilo rođendansko iznenađenje za Cecu (FOTO)

ATA Images, Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

ŽENA, MAJKA, KRALJICA! Nakon što su Anastasija i Nemanja stigli u Beograd, odmah usledilo rođendansko iznenađenje za Cecu (FOTO)

Podeli vest

Ceca je dobila tortu dva dana pred rođendan, pa se odmah pohvalila na svom Instagram profilu.

Anastasija Ražnatović i njen izabranik Nemanja Gudelj doputovali su u Beograd nakon dužeg boravka u Svilji, dva dana pre jubilarnog Cecinog 50. rođendana. 

Ceca je, podsetimo, obavestila javnost da je planirala veliko slavlje povodom njenog rođendana, ali je zbog novonastale situacije sve otkazala.

Foto: Printscreen You Tube / Blic TV, Peđa Milosavljević, Informer

ceca, Anastasija, Nemanja

 

Nakon što je, posle dužeg vremena, videla ćerku i zeta, Ceca se pohvalila poklonom od fanova koji ju je sačekao u njenom prodičnom domu. 

U pitanju je torta roze boje, koja je dekorisana velikom zlatnom krunom, dok je ispod nje bila ispisana snažna poruka. 

Foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

Cecin poklon za rođendan

- Žena, majka, kraljica - pisalo je ispod torte. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija