• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević/Jelena Vujinović

12.06.2023

10:13

BRENA NAPRAVILA DAR-MAR NA ROMSKOM KRŠTENJU OD MILION EVRA! Zlatnim priborom se jeo vo na ražnju, gosti u delirijumu, a prolaznici gledaju i ne veruju (FOTO)

Društvene mreže

Estrada

BRENA NAPRAVILA DAR-MAR NA ROMSKOM KRŠTENJU OD MILION EVRA! Zlatnim priborom se jeo vo na ražnju, gosti u delirijumu, a prolaznici gledaju i ne veruju (FOTO)

Podeli vest

Ovih dana, tema broj jedan na društvenim mrežama jesu snimci sa jednog esktravagantnog romskog veselja na kome je pevala, niko drugi do, najveća ikona jugoslovenskog šou-biznisa Lepa Brena.

Naime, u pitanju je veselje u Dobrim Vodama koje je organizovao gospodin godinama unazad stacioniran u Nemačkoj. Slavilo se dva dana, prvog dana je slavlje organizovano u domaćinovoj vili sa dva bazena, dok je drugog, zabava upriličena u jednom luksuznom hotelu.

 

 

Pored Brene, goste su zabavljali Sloba Radanović, Muharem Serbezovski, najveća rumunska zvezda Florin Salam, te Zvonko Demirović. Sveukupno, 40 muzičara.

Foto: informer.rs

Domaćin slavlja... Mecke

Kako Informer saznaje, gosti su jeli zlatnim priborom, a crnogorsko primorje ne pamti skuplji jelovnik. Na meniju su se našli plodovi mora, ostrige, skoljke, biftek, pa i vo na ražnju. 

Foto: informer.rs

Gosti jeli zlatnim priborom...

Poseban ekskluzivitet svemu, svakako, donosi angažman Lepe Brene koja je za svoj nastup debelo plaćena, a po dogovoru, nije uzimala bakšiš. Ona je za ovu prigodu imala niz posebnih zahteva, koje su domaćini morali da ispune, a jedan od njih je taj da niko od gostiju nije smeo da joj priđe, dok je fotografisanje sa njom bilo strogo zabranjeno. Sa njom u pratnji bio je njen mlađi sin Viktor Živojinović.

Foto: informer.rs

Domaćinova vila

Interesantno, jedino je domaćinima bilo dozvoljeno da sednu ispred pevačice, što su i oni i učinili.

Foto: informer.rs

Zabavljao goste... Sloba Radanović

 

 

Sve ekskluzivne detalje o ciframa, Breninom honoraru, ali i fotografije sa jednog od najestravagantnijih slavlja na Balkanu, pogledajte u sutrašnjem broju Informera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crni panteri

pre 1 godinu

E Nemci, Nemci, dok vi sa policijom pola evropskih zemalja jurite Pink pantere, crni panteri vas oglodali i opljačkali do koske. Šalu na stranu hoće li, može li, sme li neko stati na put toj razbojničko-lopovskoj hobotnici? Jedini koji je hteo i smeo izvršio je samoubistvo maja 1945.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija