• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Vujinović

13.06.2023

07:30

EVO KOLIKO JE BRENA ZARADILA NA ROMSKOM VESELJU! Pevala dva sata, kući odnela džak para!

Društvene mreže

Estrada

EVO KOLIKO JE BRENA ZARADILA NA ROMSKOM VESELJU! Pevala dva sata, kući odnela džak para!

Podeli vest

Lepa Brena je prvi put u karijeri pevala na romskom veselju, na kom je za dva sata uzela 70.000 evra! Pevačica je imala i posebne zahteve koje su domaćini morali da ispoštuju.

Lepa Brena je zahtevala da joj niko od gostiju ne prilazi, da joj ne daju novac, jer ne želi da uzima bakšiš, a odbila je i da se slika sa zvanicama. Brenu je na bini čuvalo obezbeđenje, ali i sin Viktor Živojinović. Pevala je dva sata i nije silazila sa bine.

Ona je sa sinom Viktorom Živojinovićem doputovala u Crnu Goru, jer je krštenje bilo organizovano u Dobrim Vodama. Pošto nikada do sada nije nastupala na ovakvom slavlju, pevačica je imala posebne zahteve, pa tako niko nije smeo da joj priđe, nije bilo dozvoljeno fotografisanje sa zvanicama, a uslov je bio i da njen sin sve vreme bude pored nje.

Foto: Instagram

Brena nije silazila sa bine


- Biznismen iz Nemačke koji je krstio dete po svaku cenu želeo je da mu peva Brena. Nije pitao koliko košta, samo mu je bilo važno da njegova omiljena pevačica bude zvezda večeri. Brena je, kada joj je stigla ponuda od menadžera, bila u čudu jer nikada do sada nije pevala na romskim proslavama. Ali kada je čula da će za dva sata uzeti 70.000 evra, oberučke je prihvatila. Čak je rekla da neće uzimati bakšiš, pošto se sa domaćinom dogovorila za fiksni honorar - započinje priču izvor blizak pevačici.

Foto: informer.rs

Raskošna dekoracija


On dodaje da je Brena imala posebne zahteve za domaćina.

- Osim što je uslov bio da njen sin sve vreme bude tu, Brena je tražila i obezbeđenje, koje ju je čuvalo kao da peva na velikom koncertu na otvorenom, a ne na proslavi krštenja deteta. Takođe je zahtevala da joj niko od gostiju ne prilazi, a odbila je i da se fotografiše sa zvanicama. Domaćin je bez razmišljanja pristao na sve njene uslove. Jedino su on i njegova porodica mogli da budu blizu bine dok je izvodila svoje najveće hitove poput "Ej Šeki, Šeki", "Robinja", "Čik pogodi"... Kada je otpevala svoj blok pesama, Brena se istog momenta sa Viktorom zaputila na aerodrom i vratila u Beograd.

Foto: informer.rs

Krštenje na obali


Prema rečima našeg sagovornika, na proslavu organizovanu povodom krštenja potrošeno je oko milion evra. Veselje je trajalo dva dana, prvog je bilo upriličeno u vili domaćina, a drugog u hotelu koji je biznismen zakupio, kao i na zakupljenom delu plaže. Gosti su jeli zlatnim priborom, a na meniju su bili plodovi mora, školjke, vo na žaru... Osim dobre klope, zvanice su, pored Lepe Brene, zabavljali i drugi vrhunski pevači, među kojima su bili Sloba Radanović, Muharem Serbezovski, Goga Gačić...

Foto: informer.rs

Sloba Radanović sa gostima


- Sloba je oduševio sve! Za razliku od Brene, on je pevao u masi, bio je prisan sa gostima, grlio se i slikao sa njima... Ma ništa mu nije bilo teško. Muharem je pevao oba dana, a za pesmu "Sine moj" dobio je čak 10.000 evra bakšiša. Pored njih, na glamuroznoj proslavi pevali su i Zvonko Demirović, Bađi, Goga Gačić, rumunska zvezda Florin Salam i drugi - završava naš izvor.
Inače, ovo veselje emitovaće televizija Hepi večeras od 21.30 u emisiji "Svadba od milion evra".
 

Kraljevi bakšiša romskih veselja

Mnogi naši pevači obožavaju da rade romske svadbe jer na njima uzmu najviše para. Jedan od njih je Darko Lazić, koji je već neko vreme prvi na listi kraljeva bakšiša. On je i sam rekao da je na jednoj tezgi u Beču za veče zaradio 50.000 evra. Ljuba Aličić je na veselju u Nemačkoj za nekoliko minuta uzeo bakšiš od 25.000 evra, dok je Đani za pesmu "Najjači" dobio čak 15.000 evra. Pored njih trojice, kraljevi bakšiša su i Šerif Konjević, Snežana Đurišić, Verica Šerifović, Jana, Zlata Petrović, Adil i drugi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija