• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.V.

15.06.2023

07:20

LOŽIM SE NA BIZNISMENE IZ PRIVREDNOG KRIMINALA! Dara Bubamara potpuno otvoreno o ljubavnom životu!

ATA Images

Estrada

LOŽIM SE NA BIZNISMENE IZ PRIVREDNOG KRIMINALA! Dara Bubamara potpuno otvoreno o ljubavnom životu!

Podeli vest

Pevačica Dara Bubamara kaže da trenutno nema momka, ali potvrđuje da je bacila oko na mladića koji je upola mlađi od nje i čije zanimanje ne sme da otkriva!

Foto: instagram

Dara Bubamara, pevačica

- Ja sam na domaćoj estradi bez konkurencije kad su u pitanju pevačice koje vole mlađe momke. U svetu jedino Madona i Šer možda mogu da mi pariraju, jer znam da i one vole mlađe. Ja se ložim na lepe mlade momke. Ne na manekene, jer 90 odsto njih su gejovi, već na biznismene. Znači, volim biznismene iz privrednog kriminala - objasnila je atraktivna pevačica.

Prava stvar

Bubamara je trenutno sama, ali je zaljubljena!

- Na ljubavnom planu nema ništa novo, mada imam simpatiju. Taj dečko zna da mi je simpatija, ali i dalje nismo u vezi. Momak nije javna ličnost, pa neću otkrivati ni njegovo ime. Mlad je i ne smem da kažem čime se bavi... Zasad se samo simpatišemo, važno je da su simpatije obostrane. Moj posao i album koji spremam sprečavaju me da se potpuno posvetim ljubavi. Jednostavno, trenutno nemam vremena. Mada, verujem da će s tim dečkom biti prava stvar jer se slažemo po horoskopu - objasnila je Dara.

Jede samo povrće

Folk zvezda naglašava da nije smršala zbog ljubavnih problema, već da se stesala iz drugih razloga.

Foto: ATA Images

Dara Bubamara je na rigoroznoj dijeti...

- Žene se obično posle raskida trude da budu još jače i bolje, pa idu na rigorozne dijete. Ovog puta to nije razlog mog mršavljenja. Razlog je posao. Još 7. maja sam odlučila da budem na vodi, povrću i šejkovima. Znam da nije zdravo, a ljudi mi kažu da ne smem to da radim zbog godina i hormona. Pa, ko je iz Aušvica izašao debeo?! - pokušala je Dara da se našali, a onda je otkrila svoj recept za mršavljenje:

- Ne jedem ništa, samo popijem "bromazepam" da bih gladna mogla da zaspim. Tako sam skinula već devet kilograma!
 

Udavala se dva puta, pa šetala "piletinu"

 

Dara Bubamara ima dva braka iza sebe. Prvi put se udala 2002, u tajnosti, za Lazara Dugalića Lakija, a razveli su se nakon pet godina. Pevačica je ubrzo počela da se zabavlja s Milanom Kesićem. S njim se venčala 2008. godine i dobila sina Kostu. Ta ljubav potrajala je devet godina.

Prvi dečko s kojim se posle razvoda zabavljala bio je 17 godina mlađi košarkaš Nemanja Bezbradica. Potom je njena ljubav bio 24 godine mlađi biznismen Marko Dujaković Toni. S njim je proputovala svet, ali je posle godinu dana zabavljanja stavila tačku i sada "juri novu piletinu"!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija