• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

14.06.2023

23:59

CECI PRIJATELJI PRIREDILI VATROMET ZA ROĐENDAN! Pevačica nije ni slutila da će je najbliži iznenaditi u ponoć!

Dejan Živančević

Estrada

CECI PRIJATELJI PRIREDILI VATROMET ZA ROĐENDAN! Pevačica nije ni slutila da će je najbliži iznenaditi u ponoć!

Podeli vest

Ceca Ražnatović je juče napunila 50 godina, a tim povodom su joj prijatelji priredili iznenađenje u ponoć! Folk diva nije želela da slavi rođendan, jer je njena ćerka Anastasija Ražnatović izgubila bebu, ali su njeni najbliži članovi porodice i prijatelji odlučili da je oraspolože vatrometom i tortom.

Foto: Miloš Rafailović

 

- Ceca je svima rekla da nema ništa od rođendanske proslave, jer nije raspoložena ni za kakva slavlja, nakon što je Tasa imala pobačaj. Njeni najbolji prijatelji su ipak hteli da je obraduju, pa su dva sata pre ponoći došli kod nje kući. Pevačica se najpre iznenadila kada ih je videla na vratima, ali ih je ugostila. Odmah je poručila hranu, pa su ćaskali uz klopu i vino. Kada je na satu otkucala ponoć, izveli su je u dvorište, ali joj nisu rekli zbog čega. Sve joj je bilo jasno kada je iznad svoje vile videla ogroman vatromet. Tada su joj svi čestitali rođendan i poželeli joj sve najbolje - započinje priču izvor blizak pevačici.

On dodaje da je Ražnatovićevoj najdraže bilo što je Anastasija sa njom, pošto je imala veliku želju da okupi celu porodicu za svoj jubilarni rođendan.

Foto: Foto: Blic TV

Ceca Ražnatović, pevačica

- Puno joj je srce što su svi na okupu. Nije bila sigurna da li će Tasa moći da bude u Beogradu, ali kada joj je saopštila da hoće, bila je presrećna. Zato je juče priredila rođendanski ručak za porodicu, na kom su svi uživali. Prisećali su se dogodovština iz prošlosti, a kao i uvek, najzanimljiviji je bio unuk Željko, koji ih je sve vreme zasmejavao - završava naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija