• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/A.S.

16.06.2023

07:40

LIDIJA SE ISELJAVA IZ CECINE VILE! Sa porodicom napušta dom Ražnatovića nakon 20 godina zajedničkog života

printscreen

Estrada

LIDIJA SE ISELJAVA IZ CECINE VILE! Sa porodicom napušta dom Ražnatovića nakon 20 godina zajedničkog života

Podeli vest

Ceca je ispričala kako se njena sestra Lidija sa porodicom seli u kuću koja se nalazi u blizini vile Ražnatovića.

Porodice Svetlane Cece Ražnatović i njene rođene sestre, Lidije Ocokoljić, već dve decenije žive zajedno u Cecinoj vili na Dedinju. 

Lidija je godinama u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem sa kojim ima četvoro dece. Ceca je u emisiji "Ceca i deca" otkrila da se njena sestra sa porodicom seli iz njene vile u Ljutice Bogdana. 

Foto: Foto: Blic TV

Lidija Ocokoljić

Poznato je da su Ceca i Lidija nerazdvojne, a pevačica je sada otkrila kako će podneti da se razdvoji od svoje sestre. 

- Vezani smo svi. Od kad se ona rodila nismo se razdvojile. Sad pošto oni treba da se sele, prvo pitanje ljudi kad to čuju je kako ćemo nas dve da se razdvojimo - isričala je Ražnatovićka svojoj bliskoj prijateljici.

Cecina prijateljica je istakla da ne veruje u to preseljenje. 

- I ja se pitam, kako ćete?! Ja ne verujem u to preseljenje - rekla je Cecina prijateljica.

Ražnatovića se našalila i rekla kako je Veljko ubeđen da će i sama Ceca otići sa sestrom kada dođe trenutak preseljenja. 

- Veljko kaže, naravno, oni će se preseliti, a majka će sa njima - istakla je Ceca kroz smeh.

Ona je zatim prokomentarisala i kako bi se osećala da u kući ostane sama.

-  Pa top! Cela gajba moja - našalila se ona.

Foto: Foto: Blic TV

Ceca Ražnatović

Ceca je otkrila da će Lidija svakako biti u njenoj blizini, jer će njen novi dom biti blizu vile u Ljutice Bogdana.

- Moja sestra će biti jako blizu kada se budu preselili. Anastasija planira da bude u Španiji, Veljko je u Titelu, ali i sestra i sin i snajka su tu uvek kad god ja poželim, biće tu i za mene i uz mene - kaže Svetlana Ceca Ražnatović.

Pevačica se onda prisetila kako je izgledalo njihovo preseljenje u vilu na Dedinju u kojoj trenutno žive. 

- Njihov novi dom je u potpuno u mirnom kraju, imaju divnu terasu. Travica, terasa, može da se sedne. Mi smo pre živele u iznajmljenoj kući, dok se ova kuća završavala. Tamo gde smo živeli, isto u kraju, totalno je zavučena kuća, a odmah iza placa je šuma. Mir, samo čuješ cvrkut ptica. Preselimo se ovamo, bio je jul mesec, po celu noć turiraju motori, puštaju mi moje pesme do daske... Ustajem luda! I kažem Željku da mislim da u ovoj kući neću moći da živim i kaže on meni - navići ćeš se! I evo sad ne čujem ništa. Kad legnem da spavam, spavam kao da sam na najmirnijem i najtišem mestu - istakla je još Ceca Ražnatović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija