• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

17.06.2023

10:20

RAZMIŠLJALA SAM KAKO DA PREŽIVIM! Pre bogatstva i slave, Jelena Đoković je prošla težak put, o ovome retko priča

Printscreen You Tube/ PRVA

Estrada

RAZMIŠLJALA SAM KAKO DA PREŽIVIM! Pre bogatstva i slave, Jelena Đoković je prošla težak put, o ovome retko priča

Podeli vest

Jelena je ispričala da za vreme studiranja nije imala novca, pa se na sve načine snalazila kako bi preživela.

Supruga najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, Jelena Đoković, važi za jednu od najuspešnijih i najbogatijih žena.

Međutim, Jelena je gostujući u emisiji ispričala da njen put nije bio lak, kao i da je u jednom periodu njena finansijska situacija bila mnogo loša. 

Foto: ATA Images

Jelena Đoković

Jelena je ispričala da je za vreme studiranja bila bez novca, pa se zbog toga okrenula veganskom načinu ishrane kako bi preživela.

- Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke - rekla je Jelena svojevremeno na "K1" televiziji.

Takođe, Jelena je otkrila da je jedan od razloga zašto je postala veganka strah od bolesti.

- Mislim da se ljudi posvete zdravijem načinu života onda kada im dijagnostikuju nešto. Sa veganstvom sam krenula i iz straha od bolesti. I to je najgori način da počnete i ne bih nikoga savetovala da bilo šta radi iz straha. Ja se trudim da to ne radim iz straha - poručila je tada Jelena. 

Foto: Dalibor Danilović

Jelena i Novak

Jelena je rekla da je svojevremeno bila veliki mesojed, ali da joj sada odgovara ovaj način ishrane. 

- Ja sam bila veliki mesojed, i jako ga volim još uvek, ali ga ne jedem. Dobro se osećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava. Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a trideset odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač... Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je, kao i ja, posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju - zaključila je tom prilikom supruga Novaka Đokovića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija