• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Vujinović / Informer

21.06.2023

09:30

PEVAČICA NEGUJE KOŽU ČAK I PRED ULAZAK U KOLA! Ana Kokić se stalno macka!

Branko Pantelić

Estrada

PEVAČICA NEGUJE KOŽU ČAK I PRED ULAZAK U KOLA! Ana Kokić se stalno macka!

Podeli vest

Anu Kokić uhvatio je Paparaco Hita kada smo otkrila da je opterećena mackanjem. Pevačica je neumorno mazala kremu na ruke pre nego što je sela u svoj automobil.

Ana Kokić ne ispušta kremu za ruke! Paparaco Hita upecao je pop pevačicu dok je izlazila iz jedne zgrade, posle posete prijateljima na Voždovcu. Ona je lagano prišla automobilu koji je bio na parkingu, spustila ranac na haubu, a zatim iz njega izvadila kremu. Odmah je počela da maže ruke i to je radila nekoliko minuta. Potom je sačekala da se krema osuši, pa je tek onda sela u auto i krenula kući, gde su je čekale ćerke. Kokićeva očigledno nigde ne ide bez pomadica, pa je zato uvek lepa i negovana.

Foto: Branko Pantelić

Ana se prvo naćapka pa onda uđe u auto

Osim što se macka čim otvori oči, ona to radi i preko dana. Zato uvek u rancu ima razna sredstva za negu lica i tela. Nikad se ne zna šta može da joj zatreba dok završava razne obaveze!

Foto: Branko Pantelić

Ana brine o svojim rukama

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija