• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

21.06.2023

07:20

SARA JO SNIMILA PESMU O SANDRI MELJNIČENKO! Stihovi su totalni urnebes, oduševićete se kada ih pročitate!

printscreen

Estrada

SARA JO SNIMILA PESMU O SANDRI MELJNIČENKO! Stihovi su totalni urnebes, oduševićete se kada ih pročitate!

Podeli vest

Sara Jovanović poznatija kao Sara Jo noćas je objavila album prvenac pod nazivom "Bez kontrole" na kojem se nalazi i pesma koja nosi naziv po imenu supruge ruskog oligarha Andreja Meljničenka.

Sara Jo snimila je pesmu o najbogatijoj Srpkinji na svetu, Sandri Meljničenko! Pevačica je juče objavila novi album pod nazivom "Bez kontrole", na kojem se nalazi i numera nazvana po bivšoj članici grupe "Models".

Foto: FOTO: Luka Bošković

Sara Jo

Glamurozni život rođene Beograđanke poslužio je Sari kao inspiracija za pesmu koju je snimila u duetu s Mimi Mercedes.

- Njih dve već dugo žele saradnju, pa su se konačno dogovorile da snime pesmu za Sarin novi album. Mesecima su tražile pravu numeru i smišljale melodiju, a onda su odlučile da to ne bude običan tekst, već da naprave neku foru. Sara je došla na ideju da celu stvar prepusti Mimi i Slobodanu Veljkoviću Cobiju, jer oboje pišu sarkastične i šaljive tekstove. Kada je videla krajnji rezultat, oduševila se i pohvalila ih da su napisali odličnu numeru. "Halter podvezica, ja sam mlada modelsica. Ti si niko, ja sam neko, jaka kao Sandra Meljničenko", to su rime koje su je posebno oduševile - priča izvor blizak pevačici za Informer.

Foto: printscreen instagram

Reperka Mimi Mercedes

 On objašnjava zbog čega je Jovanovićeva pesmu nazvala po uspešnoj Srpkinji:

- Sara je na sceni punih 12 godina i ovo joj je prvi album u karijeri. Želela je da jedna od pesama nosi nesvakidašnji naziv kako bi privukla pažnju publike. Odmah je došla na ideju da numera koju je stavila na sedmu poziciju na albumu nosi naziv "Sandra Meljničenko". Na taj način je htela da zaintrigira javnost, jer će svi želeti da poslušaju pesmu i vide o čemu je reč. Jedva čeka da čuje reakcije publike, ali i Meljničenkove. Sigurna je da će se Sandri dopasti što je snimila numeru o njoj.

Foto: facebook/Sandra Meljničenko

Sandra Meljničenko sa suprugom Aleksandrom Meljničenkom

Sara Jo kaže da se na albumu "Bez kontrole" nalazi 10 pesama.

- Taj broj mi je omiljeni, pa sam zamislila da imam toliko novih numera i uspela sam u tome. Zasitila sam se objavljivanja singlova. Konačno je došlo vreme da objavim album prvenac - kaže Sara.

Sandra se 2003. godine udala za ruskog milijardera Aleksandra Meljničenka, a prošle godine ugledni ekonomski časopis "Forbs" proglasio ju je najbogatijom ženom na svetu, čije se bogatstvo procenjuje na 23,8 milijardi dolara. Sandra je na listi najbogatijih jer joj je suprug prepisao celokupno bogatstvo kako bi ga sačuvao zbog sankcija koje su Rusiji uvedene zbog rata u Ukrajini.

Ovo je tekst pesme
"Sandra Meljničenko"

Samo tvrdo, nikad meko, mhm, aha
Malo ovde, malo preko, mhm, aha
Ti si niko, ja sam neko, mhm, aha
Jaka kao Sandra Meljničenko, mhm, aha
Halter podvezica
Ja sam mlada modelsica
Al' ubica lepog lica
Nikad nema posledica
Samo tvrdo, nikad meko, mhm, aha
Malo ovde, malo preko, mhm, aha
Ti si niko, ja sam neko, mhm, aha
Jaka kao Sandra Meljničenko, mhm aha

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
el schabanny

pre 10 meseci

produhovljen tekst koji ne razumem....linearne aluzije ( tvrdo / meko) mogu se odnositi na penis u erekciji..malo ovde malo preko - radim world wide..oko ubice - to je za nadlezne organe....i Mimi mercedes, ali koji? Mercedes Benz GLE ....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija