• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Aleksa Marković

21.06.2023

12:10

DŽEHVA ČUVA USPOMENU NA BIVŠEG?! Pevačica pokazala predmet koji čuva, svi pomislili da i dalje pati za Ninom!

E-Stock

Estrada

DŽEHVA ČUVA USPOMENU NA BIVŠEG?! Pevačica pokazala predmet koji čuva, svi pomislili da i dalje pati za Ninom!

Podeli vest

Pevačica Teodora Džehverović i dalje čuva uspomenu na svog bivšeg dečka koju je ovog puta i javno pokazala svojim fanovima!

Teodora Džehverović ne krije da je veliki fan košarkaša, a sa jednim je bila u dugogodišnjoj vezi.

Ona je romansu sa Ninom Čelebićem nedavno prekinula, a ni dan-danas se ne zna tačan razlog njihovog raskida. Košarkaš je ubrzo uplovio u novu vezu, a ljubavni status Teodore i dalje je pod znakom pitanja.

Foto: printscreen instagram/ninocelebic

Neke ljubavi ostaju zauvek

Mala Džehva je danas objavila novi snimak, na kom pokazuje manju košarkašku loptu, a mnogi se pitaju da li je to uspomena od Nina ili ipak poklon od novog izabranika, takođe, sportiste.

Teodora je poznata po provokacijama, pa nije isključeno da se i sada radi samo o tome.

Foto: Instagram/teodoradzehverovic

Uspomena na Nina

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija