• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T./A.S.

24.06.2023

23:03

U PITANJU SU ČAST, DOSTOJANSTVO I OBRAZ! Snežana Đurišić progovorila o aferi "mito": Stvar mora da se istera do kraja

ATAimages

Estrada

U PITANJU SU ČAST, DOSTOJANSTVO I OBRAZ! Snežana Đurišić progovorila o aferi "mito": Stvar mora da se istera do kraja

Podeli vest

Snežana je istakla da nije neko ko se povlači, tako da je istrajna u svojoj nameri da dokaže da je nevina.

Snežana Đurišić se pojavila na finalu "Zvezda Granda" u pratnji svoje unuke koja je došla iz Amerike na odmor u Srbiju. 

Foto: ATAimages

Snežana Đurišić

- Došla su mi deca iz Amerike, oni obično uvek budu tu kad je finale "Zvezda Granda". Meni ne treba podrška, ali njima treba - počela je Snežana.

Snežana je rekla da je uspeh doći do finala i da to treba da bude cilj kandidatima, a da pobeda zavisi isključivo od publike.

- Ja ne znam šta je trema, jeste ovo posebno veče za nas, u odnosu na sve prethodne emisije, jer konačno ćemo dobiti pobednika. Mi koji smo tu znamo da su svi pevači koji se večeras takmiče dobiri, tako da je samo stvar glasanja ko će da osvoji prvu nagradu. Uspeh je doći do finala i to je nešto što bi trebalo da bude cilj, ostalo je stvar publike. To ne treba da demorališe takmičere, treba da rade. Niko ne može da garantuje nekome da će biti velika zvezda. Ako se dogodi to to je teže sačuvati nego doći do toga, mogu samo da im poželim da imaju strpljenja i budu vredni - rekla je pevačica.

Foto: ATAimages

Snežana Đurišić

 

Ovom prilikom osvrnula se i na kadidata iz Podgorice koji je usled ispadanja iz daljeg toka takmičenja optužio za mito, odnosno iznudu novca.

- Ja nisam neko ko se povlači jer sve što radim radim kako najbolje umem, nisam pomislila nijednog trenutka da se povučem. To je stavar borbe ljudi koji pripadaju tu gde pripadaju, mogu samo da kažem ostalima da ne rade to, jer to nije dobro. Ostalo je na sudu, ne smem da pričam o tome. Ovo je stvar koja mora da se istera do kraja. U pitanju je čast, dostojanstvo i obraz, a na to ne dam - rekla je Snežana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17