• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T./A.S.

24.06.2023

23:55

TREBALO MI JE MNOGO VREMENA DA POSTANEM ZVEZDA! Viki progovorila o takmičenju i prošlogodišnjem pobedniku: Deo je naše porodice

ATAimages

Estrada

TREBALO MI JE MNOGO VREMENA DA POSTANEM ZVEZDA! Viki progovorila o takmičenju i prošlogodišnjem pobedniku: Deo je naše porodice

Podeli vest

Viki je ispričala kako je ponosna na Nermina jer je za kratko vreme ostvario veliki uspeh u karijeri, a nada se da će to postići i njen ovogodišnji finalista.

Viki Miljković došla je na finale "Zvezda Granda" u pratnji svog supruga Dragana Taškovića Tašketa. 

Pevačica ove godine u finalu ima samo jednog kandidata, za koga smatra da je jedan od najboljih vokala koji se pojavio u takmičenju. 

Foto: ATAimages

Viki i Taške

- Imam jednog kandidata u finalu, jedan ali vredan. Ispao je nepravadno, pa se vratio Bogu hvala. On je fenomenalan pevač i jedan od najboljih vokala. Kakav če plasman napraviti večeras je sve u Božijim rukama. Ovde publika ocenjuje i ona je nepogrešiva, oni biraju po više kategorija, ali neka pobedi najbolji. Znam da je moj kandidat jedan ali vredan. Ne znamo ko će pobediti večeras, možda ja, možda oni... Sve je ovo jedna igra na sreću, kako kome koji kandidat zapadne. Ja sam prezadovoljna svojim kandidatima, a plasman ćemo videti na samom kraju - ispričala je ona. 

Pevačica je ispričala da je ponosna na svog prošlogodišnjeg pobednika jer je ostvario veliki uspeh u karijeri za kratak vremenski period.

Foto: ATAimages

Viki Miljković

- Da bi neko bi zvezda nije dovoljno godinu dana, potreban je duži period. Meni samoj je trebalo mnogo vremena dok nisam postala zvezda. Tek nakon 10 do 12 godina možemo da kažemo da je neka zvezda. Ja sam prezadovoljna na svog prethodnog kandidata, mislim da je postigao veliki uspeh. Ne mogu da sudim ko je postigao veći uspeh, ko manji, nije na meni da sudim. Moj prošlogodidšnji pobednik je snimio pesmu, nastupa svaki vikend, završio je prvu godinu fakulteta sa visokim ocenama. Nermin je postao deo naše porodice - dodala je ona. 

Viki je otkrila da uskoro planira da nastavi sređivanje Cecine vile na Kipru. 

- Usporilo nas je dobijanje građevinske dozvole na Kipru, to ne zavisi od nas. Čekamo da se ostvare uslovi da bi nastavili - ispričala je Viki. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija