• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer J V.

04.07.2023

07:30

Oćelavila sam i imam samo 40 kila! Tara Simov šokirala posle porođaja!

Instagram

Estrada

Oćelavila sam i imam samo 40 kila! Tara Simov šokirala posle porođaja!

Podeli vest

Tara Simov rodila je dečaka! Rijaliti zvezda se juče porodila carskim rezom u KBC "Dragiša Mišović", mesec dana pre termina.

Tara je nekoliko sati pred porođaj na Instagramu ispričala s kakvim se problemima suočila tokom trudnoće.

- Oćelavila sam tokom trudnoće i imam samo 40 kila! Doktori su procenili da treba da se porodim mesec dana ranije jer se nisam ugojila ni pola kile tokom trudnoće, zbog čega telo ne može da izdrži celu trudnoću. Šta ću, takva sam... Imam i problem sa srcem, pijem lekove, samo mi se spava, ne mogu da sedim i mnogo sam nervozna - rekla je Tara samo nekoliko sati pred zakazani carski rez.

Foto: Instagram prntscreen/tarasimov

 


Voditeljka emisije "Kapiraš momenat" još ne zna da li će u septembru moći da se vrati na posao.

- Biću hendikepirana prvih mesec dana nakon porođaja, jer toliko traje oporavak od carskog reza. Izdržaću nekako, kao što sam i ovu trudnoću, iako su mi prognoze bile loše... - objasnila je Tara i odmah posle porođaja objavila sliku svog sina na društvenim mrežama. Ona je odlučila da pravo iz porodilišta ode u Niš, gde živi njen dečko i otac deteta Danilo Raičević.

Foto: Instagram

 

 

Tara razvela repera, pa ga ostavila

Tara Simov ostala je upamćena po vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, koji se zbog nje razveo, a ona ga potom ostavila!

Foto: Marko Đoković

 


- Ne zanima me da li se Tara porodila i šta je rodila. Nemojte, molim vas, da me uznemiravate, imam ženu i porodicu i drugi me ne zanimaju - rekao je reper, koji se u aprilu oženio tiktokerkom Vanjom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija