• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Marija kilibarda Kristina radenković obrazovanje škola

06.07.2023

13:35

Jedva osnovnu školu završila, a one imaju po dva fakulteta!  Ovo su detalji obrazovanja naših voditeljki

Privatna arhiva

Estrada

Jedva osnovnu školu završila, a one imaju po dva fakulteta! Ovo su detalji obrazovanja naših voditeljki

Podeli vest

Obrazovanje nije mera ničije popularnosti u Srbiji, te tako svako može postati poznat, viđen i slavan. Međutim, kada se do slave dođe, svakome se "češlja" biografija, pa su sada na meti analize poznate voditeljke od kojih jedna ima samo osnovnu školu, dok druge i po dva faklulteta.

I dok su se jedne školovale upravo za profesiju koju rade, druge su mislile da će njihov poziv biti nešto sasvim drugo.

Marija Kilibarda 

Foto: printscreen instagram

 

 

Kilibarda je studirala na Fakultetu političkih nauka, smer socijalni rad i politika i na Višoj školi smer sportski menadžment. Danas je prepoznatljiva po svojoj lepoti i glasu.

Dea Đurđević

Foto: Uroš Gajić

 

 

Dea je završila dva fakulteta - pored žurnalistike, pohađala je osnovne i master studije iz oblasti državne bezbednosti. Svaki slobodan trenutak često je provodila u streljani, a trenutno je deo jutarnjeg programa.

Jovana Jeremić

Foto: printscreen

 

 

Jovana, trenutno je jedna od najpoznatijih srpskih voditeljki koja često ističe da ima diplomu državnog Pravnog fakulteta u Beogradu kojom se vrlo ponosi. Takođe, nosi titulu i magistra, a sada je zaposlena na televiziji gde vodi i uređuje "Vikend jutro".

Lea Kiš

Foto: Instagram

 

Lea, koju mnogi prepoznaju po specifičnom glasu, magistrirala je komunkologiju i ima doktorat iz oblasti kulture i medija na Fakultetu dramskih umetnosti.

Sanja Kužet

Foto: Foto: Marko Đoković

 

Prepoznatljiva voditeljka "Zvezda Granda" je studirala geografiju, a završila međunarodnu poslovnu ekonomiju.

Tamara Raonić

Foto: YouTube prntscreen

 

Voditeljka Grand šoua, pre nego što se povukla i posvetila porodici, navodno je završila samo osnovnu školu. Naime, ona se odmah nakon škole prijavila na konkurs za stjuardese jedne avio kompanije i uspešno prošla konkurs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija