• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.07.2023

23:20

Dečko za primer! Tako me je naveo životni put! Sin Zlate Petrović ne libi se nijednog posla, evo gde sada Jovan radi!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Dečko za primer! Tako me je naveo životni put! Sin Zlate Petrović ne libi se nijednog posla, evo gde sada Jovan radi!

Podeli vest

Sin estradnog para Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, Jovan Pejić otkrio je čime se bavi i iznenadio mnoge.

Već se pisalo da je radio u prodavnici poznatog sportskog brenda u sklopu jednog tržnog centra za platu od 285 evra, a sada je promenio zanimanje.

On je u jednoj emisiji otkrio da trenutno radi kao montažer na jednoj televiziji.

Ja radim neku seriju na jednom TVu. Tako me je naveo životni put. Radio sam prvo kao organizator, a sada radim kao montažer. Otac mi je govorio nemoj puno oko kompjutera, ali eto došli smo do toga da je to moj posao od kojeg zarađujem hleb. Živim sa majkom, ali nisam njoj na grbači. Nekad je i počastim ili odemo na ručak. Lepo je kad imaš svoj dinar, kad možeš da odeš sa devojkom u bioskop - rekao je Jovan.

Foto: instagram/pejic_jovan

 

 

Povodom komentara da je njemu lako zbog toga što je sin poznatih roditelja Jovan je rekao da mu to ne smeta:

- Svako treba da ima svoje mišljenje, a ja se ne ljutim na ljude. Gledam svoj život i da ne budem bahat i bezobrazan. Najveće bogatstvo je da budeš čovek! To su me roditelji učili. Danas je jako teško odgajati dete, jer ima dosta negativnih uticaja na decu. Ja kad sam odrastao nje bilo tik toka ni društvenih mreža. Deca postaju mnogo iskompleksirana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija