• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ T. M.

08.07.2023

12:32

Zvezda Granda smršala pa priznala od čega strahuje! Od malena sam bila buckasta i imam strah da mi se to ne vrati...

printscreen instagram

Estrada

Zvezda Granda smršala pa priznala od čega strahuje! Od malena sam bila buckasta i imam strah da mi se to ne vrati...

Podeli vest

Supruga Saše Kapora otišla je na odmor i odmah iskoristila priliku da pokaže svoje zgodno telo u kupaćem.

Pevačica Nikolina Kovač dobila je ćerku Nikoletu i sina Nikolaja ali i dalje važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi koja je uspela da sačuva prirodnu lepotu. Ona je sa suprugom Sašom i decom, ćerkom Nikoletom i sinom Nikolajem otputovala na godišnji odmor u Crnu Goru.

Foto: Instagram

 

Nekadašnja Zvezda Granda nije odolela trendu plastičnih operacija i korekcija, mada priznaje da je od malena sklona gojenju zbog čega posebnu pažnju posvećeje svom telo. Ipak, ono što posebno privlači pažnju svakako su njene lepe i grudi, kao i trbušnjaci koje ima nakon dva porođaja.

U to smo se uverili nakon što je objavila fotografije u kupaćem kostimu, kojima je pokazala da je zateknuta kao praćka, a sad je novom fotkom ponovo raspametila sve.

Pevačica je pozirala u minijaturnom bikiniju i pokazala da nema ni gram viška.

Nikolina je svojevremeno pričala da mora da povede računa o ishrani jer je sklona gojenju, pa kad god može ona se trudi da jede zdravo i da odlazi u teretanu.

Foto: printscreen instagram

 

- Sklona sam gojenju. Od malena sam bila buckasta i imam strah da mi se to ne vrati. Oduvek sam na nekim režimima, i ispitujem stlano šta mi najviše odgovara. I treninzi koje radim me rasterete i opuste i uvek brinem o sebi i svom zdravlju. Uvek ima posla oko rada na sebi - rekla je Nikolina nedavno za Grand dodala:

- Čim se opustim dva dana u stanju sam da dobijem četri kilograma. Saša mi kaže da sam previše opterećena ali eto taj moj “problem“ i kompleks datira od malena. Prihvatila sam ga kao činjenicu i zato ne prepuštam ništa slučaju. U prvoj trudnoći sam se prejedala, u stanju sam bila da pojedem ceo porodični sladoled. A u drugoj sam baš pazila, međutim u obe trudnoće sam se ugojila sličan broj kilograma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija