• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

10.07.2023

14:20

(FOTO) Dale 2.500 evrića na kombinezon! Karleuša i grčka seks bomba u istom komadu od koga se jačem polu magle oči

Reuters

Estrada

(FOTO) Dale 2.500 evrića na kombinezon! Karleuša i grčka seks bomba u istom komadu od koga se jačem polu magle oči

Podeli vest

Na društvenim mrežama osvnule su fotografije pevačice Eleni Fureire u papreno skupom kombinezonu, koji je prethodno ponela regionalna zvezda Jelena Karleuša.

Eleni Fureira jedna je od najpopularnijih pevačica u Grčkoj i Kipru, a osim po svom izvajanom telu, poznata je i po skupocenom modnom ukusu.

Foto: profimedia

Eleni Fureira

Niame, Grkinja je sada ponela kombnezon luksuzne francuske modne kuće, koji je domaćoj javnosti naširoko poznat jer ga je prethodno ponela, niko drugi do, Jelena Karleuša.

Eleni je obukla pomenuti komad na jednom od koncerata, a fotografije na kojima joj društvo pravi nekadašnja pobednica "Evrovizije" Elena Paparizu objavila je na Instagramu. Inače, srebrni komplet, pripijen uz telo, kako prenose mediji, košta tričavih 2.500 evra.

Foto: ATAIMAGES

Jelena Karleuša

Prisetimo se, zahvaljujući svom stilu Jelena Karleuša dospela je na stranice inostrane štampe više puta. Pa je tako, američka voditeljka Vendi Vilijams više puta isticala da su se najveće zvezde današnjice Bijonse i Kim Kardašijan inspirisale modnim izražajem plavokose beograđanke, a nemački magazini su je redovno nazivali "srpskom Lejdi Gagom".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija