• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

11.07.2023

07:20

Dva bivša dečka su mi se oženila! Milica otkriva zašto je snimila pesmu "Venčanje"!

E-Stock

Estrada

Dva bivša dečka su mi se oženila! Milica otkriva zašto je snimila pesmu "Venčanje"!

Podeli vest

Milica Pavlović kaže da su joj se dva bivša dečka oženila, što ju je pogodilo.

Pevačica je tu situaciju opisala u novoj pesmi "Venčanje", koja se našla na njenom petom albumu.

- Bivši su počeli da mi se žene! I to ne jedan, već dvojica. Reč je o mojim tinejdžerskim ljubavima iz vremena kada još nisam bila poznata. Zbog toga sam pesmu "Venčanje" doživela veoma emotivno i lično - otkrila je Pavlovićeva za "Stori" i dodaje da je srećna što je ta pesma njena najslušanija balada:

Foto: Mina Dišlenković

 

- Dobila sam je u periodu kad sam bila emotivno poljuljana. Slušala sam je dok sam bila tužna, razočarana... Povezala sam se s pesmom.

Na pitanje da li bi ona nekom rasturila venčanje Milica odgovara:

- Nikada. Ne diram tuđe, a ne dam ni svoje. Nikome nisam bila druga, uvek samo prva. Trenutno nemam vremena za ljubav, jer imam previše posla. Aj, polako, naći ću i ja nekad momka!

Foto: Foto: Mina Dishlenkovich

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija