• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/T. Matić

12.07.2023

13:19

"Volela bih da se vrati ona stara Ana", Katarina Živković progovorila o koleginici i njenim problemima (VIDEO)

printskrin

Estrada

"Volela bih da se vrati ona stara Ana", Katarina Živković progovorila o koleginici i njenim problemima (VIDEO)

Podeli vest

Katarina Živković poznata je kao neko ko je uvek velika podrška svojim kolegama, te je sada stala i uz pevčicu Anu Nikolić koja je proteklih dana bila u centru skandala, najpre zbog svađe sa menadžerom Sašom Mirkovićem, a potom i zbog video snimka na kojem se vide rane na njenom licu.

Katarina je sada za Informer, najpre, govorila o svojoj karijeri, nagradama i novom albumu: 

- Nagrade čuvam, imam posebnu policu na kojoj ih držim. To je za mene nešto mnogo lepo i ta nagrada zaslužuje da ima svoj kutak. Meni prvenstveno treba priznanje da sam dala svoj maksimum za sve što radim.

Foto: ATA Images

 

 

Pevačica je godinama na muzičkoj sceni i većinu svojih albuma finansirala je sama, a kako kaže za to ne žali:

- Spremam treći album. Kada sam ja u pitanju sav novac ulažem u karijeru, pesme i spotove i stalno se to kod mene okreće - dodala je ona, a potom se dotakla svojih tetovaža za koje tvrdi da joj nisu bile potrebne:

- Kajem se što sam se tetovirala, moguće da ću skinuti tetovažu.

Foto: ATA Images

 

 

Živkovićeva se osvrnula i na najkomentarisaniji skandal prošle nedelje kada je objavljen snimak njene koleginice Ane Nikolić u kojem se pevačici vidi lice u ranama, a u kojem se ona žali da je ostala bez novca:

- Za Anu Nikolić ne znam šta da kažem volela bih da se vrati ona stara Ana koja je grmela, žarila i palila. Ima i dan danas najveće hitove. Anu Nikolić privatno ne poznajem i ne bih volela da joj otežavam svojim komentarima jer ne znam kakav problem ona ima trenutno, ali bih joj poželela da se što pre vrati u onakvom svetlu kakvu je pamtimo - kazala je Katarina.

Foto: ATA Images

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija