• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: GrandOnline/Informer

16.07.2023

20:10

Danas su kume, a ovako je sve počelo! Viki Miljković otkrila kako je krenula da se druži sa Cecom: Prvo sećanje na nju mi je hala Čair!

Instagram

Estrada

Danas su kume, a ovako je sve počelo! Viki Miljković otkrila kako je krenula da se druži sa Cecom: Prvo sećanje na nju mi je hala Čair!

Podeli vest

Pevačica Viki Miljković ne objavljuje često fotografije iz privatnog života, ali je danas bila naročito raspoložena i odlučila je da napravi izuzetak. Muzička zvezda je objavila fotku nastalu pre više od deset godina na kojoj drži sina Andreja, a sa njima je u društvu i njihova kuma Svetlana Ceca Ražnatović.

Inače, Ceca Ražnatović i Viki Miljković poznaju se odmalena i velike su prijateljice, a Viki je pre izvesnog vremena i otkrila medijima kako je došlo do njihovog kumstva.

Foto: ATA Images

Viki Miljković

- Naše kumstvo je od malih nogu, nije estradno kumstvo. Nas dve smo se još tada dogovorile oko toga, jer su se i naši roditelji družili. Odnosno, moj tata i njena mama su studirali zajedno Pedagošku akademiju u Prištini i tako je sve počelo – otkrila je Viki.

Pevačica je rekla i da nije sigurna kada su počele intenzivno da se druže, ali da je to svakako bilo tokom njihovog detinjstva.

- Ne sećam se tačno kad smo se upoznale, ali znam da smo bile jako male i da smo bile deca – rekla je Viki.

Foto: Foto: Informer

Ceca Ražnatović

Kada su malo porasle, započela su i intenzivnija druženja.

- Prvo sećanje na nju mi je kada smo zajedno išle na Brenin koncert u halu "Čair" – dodala je Miljkovićeva, podvlačeći da su i tada maštale o velikoj sceni:

- Maštale smo i tada! Nekako smo se probile do bine. Brena je bila u onim lepim suknjicama šarenim. Obe smo je gledale opčinjeno i maštale: "E, kad bismo i nas dve jednog dana ovako…".

Prijateljice i kume započele su rano da se bave muzikom, ali je jedna ipak "povukla nogu", kako bi se reklo u narodu.

- Ceca je počela pre mene da se bavi muzikom. Ona je snimila prvi album sa 14, a ja sa 16 godina, a između nas je godinu dana razlike. Nikada se nismo svađale, čak ni kao klinke. Oduvek smo se razumele, lepo slagale i bile velika podrška jedna drugoj. I danas je tako i mislim da je veliko bogatstvo imati takvog prijatelja uz sebe. Sada smo i kume, ali to zaista znači i to je obostrano - zaključila je Viki.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija