• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2023

20:10

Za elitnu sezonu - elitni nos! Dušica Jakovljević nakon novih estetskih intervencija za Informer otkrila šta je sve promenila!

E stock

Live TV

Za elitnu sezonu - elitni nos! Dušica Jakovljević nakon novih estetskih intervencija za Informer otkrila šta je sve promenila!

Podeli vest

Voditeljka Dušica Jakovljević obavlja poslednje pripreme pred elitnu sezonu "Zadruge" za koju je odlučila da svoj izgled dovede do savršenstva, te uradila čak nekoliko estetskih zahvata.

Foto: E stock

 

- Ovo je prva hirurška operacija nosa. Dobro se osećam. Pored te operacije sam imala još dve intervencije, jer, kada sam već išla pod nož, onda sam uradila još nešto. Radila sam i liposukciju podbratka. Iako ljudi kažu da nisam imala ništa - imala sam malo. Smanjila sam i mišicu. Sve sam smanjila i skratila što mi se nije sviđalo - rekla je Dušica kroz smeh i rekla da je sve prošlo u najboljem redu:

Foto: Branko Pantelić

 

- Meni nikada nije bilo bolje izlaženje iz te narkoze, anestezije. Super je bilo, čak su mi medicinske sestre rekle: "Da su svi pacijenti kao ti bilo bi super". Tako da, slušam uputstva, malo češće hoću da ustajem sama, oni mi ne daju, i moj doktor mi je zabranio da imam puno interakcija sa ljudima u narednih nekoliko dana. Jedva čekam da vidim kakav mi je nos i kako će sve to da izgleda kada se skine.

Jakovljevićeva je objasnila kakav je tačno problem imala.

Foto: Branko Pantelić

 

- Hrskavica mi je ispala... Ceo nos je otišao u levo zbog devijacije i onda mi je hrskavica dole ispala, tako da smo samo skratili hrskavicu , a ne nos. I malo sam sredila grbicu. Mnogi su je voleli, ali ja nisam.

Bez obzira što je imala intervencije i što je pred njom oporavak, postoji šansa da će pred kamere stati i pre septembra, odnosno pre početka nove sezone "Zadruge".

- Možda ću i dolaziti malo da radim "Narod pita", ali za "elitnu" sezonu - elitni nos - rekla je voditeljka za HIT, a ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija