• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G. Todorović

21.07.2023

09:23

"Nisam znao da ima toliko siromašnih ljudi", Adam Adaktar šokirao izjavom, a onda spomenuo Anu Nikolić s kojom se druži

ATA Images

Estrada

"Nisam znao da ima toliko siromašnih ljudi", Adam Adaktar šokirao izjavom, a onda spomenuo Anu Nikolić s kojom se druži

Podeli vest

Adam Adaktar pojavio se na svadbi pevačice Marije Mikić sa svojom suprugom Andželom, a tom prilikom imao je dosta novih vesti o nastavku njihovog rijaliti programa. On je progovorio i o klijentima sa estrade koji su teški kada je novac u pitanju, a nakon toga dotakao se i Ane Nikolić.

Adam je najpre pričao o njihovim ciljevima i odluci da posao presle u Dubai:

- Imali smo turbulentan period. Selimo se za Dubai i tamo će biti nastavak našeg rijalitija. Prioritet nam je biznis, kozmetika. Svakoga će da zanima kako se jedna srpska porodica snalazi u Dubaiju. Tamo smo otvorili firmu, kuću smo uzeli u tamošnjem Dedinju, ali mnogo je bolje nego naše Dedinje, luksuznije. Krajnji cilj nam je Amerika, i onda će nam Bijonse biti drugarica.

Foto: ATA Images

 

 

Adaktara su novianri pitali i da li je neko sa estrade "težak" kada je reč o novcu, a on je bez ustezanja priznao:

- Ko je ružan, on je zaključan u podrumu. Iznenadio sam se koliko ima siromašnih ljudi. Dve gospođe su došle u moj salon i kad su videle cene, htele su da izađu. Ja sam im gratis uradio obrve i to je okej, ali kada dođu ljudi koji bi trebalo da budu deo nečeg većeg i ne ponašaju se adekvatno za 100, 200 evra, nisam znao da je to toliko bitno. Nisu to tolike pare - istakao je on u intervjuu.

Foto: ATA Images

 

 

A potom se dotakao svoje prijateljice Ane Nikolić koja je bila redovan posetilac njegovog salona:

- Ana Nikolić ima jednu vanserijsku karijeru, ja ću prvi da odem na njen koncert jer je to ona zaslužila, tačka, zarez... To je Ana Nikolić, ima ih pet i ona jedna od tih pet. Karma je kučka i taj snimak, ko god da je okačio, ono ne možeš to da uradiš. Da je ona to sama okačila, onda okej, to je Ana. Ako je to bilo protiv njene volje, da moj neki snimak izađe, neki bi ga verovatno gledali... Slao sam joj poruke, nije odgovorila. Dok se sve to ne sastavi, puna podrška i kad bude koncert, eto mene - kazao je Adam kojeg su novinari pitali da li je u njegov salon Nikolićeva nekad došla pripita:

- Ana? Sad ćeš da se smeješ, kad smo snimali i pre toga ona je bila opsednuta obrvama i dolazila je svakog meseca. Eto nje da se nešto pipne. Ja sam se šalio i otvarao sam Proseko, ona je tada pila kiselu vodu, a bila je luđa nego ikada. Dakle, to je Ana. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija