• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

23.07.2023

21:00

Milica Todorović gađala momka ciglom u glavu! Ovo su detalji incidenta, scena kao iz horor filmova

ATAIMAGES

Estrada

Milica Todorović gađala momka ciglom u glavu! Ovo su detalji incidenta, scena kao iz horor filmova

Podeli vest

Pevačica Milica Todorović otkrila je dosad nepoznate detalje iz svog detinjstva.

Milica Todorović pobedila u takmičenju "Zvezde Granda" pre 18 godina, a od tada je manje, više svakodnevno prisutna u medijima. Ona je sada, skoro dve decenije kasnije, otkrila detalje iz svog detinjstva, na koje, kako kaže, nije ponosna. 

- Kad su me doneli iz porodilišta spavala sam po 12 sati. Bila sam jako mirna, sa jednom igračkom sam se satima igrala sama. Nisam se čula. Mi smo jedna velika šestočkana familija. Iskreno, ne znam kako sam se tako promenila i postala brbljiva. Najmirnija sam bila od svih, uglavnom je starija sestra bila ratobornija.

Todorovićeva je svakako jedna od uspešnijih perjanica "Granda", a sada je otkrila i kako je počela da peva.

Foto: ATAIMAGES

MIlica Todorović

- Dragana Mirković je u to vreme bila najpopularnija, držala sam se za krevetac i skakutala uz njene pesme koje su išle na televiziji. Od malih nogu sam imala te neke simptome da ću možda pevati, nisam bila stidljiva. Sve što je ličilo na mikrofon ja sam koristila. Prve pare sam zarađivala tako što sam pevala pesmu "Gori more, tope se planine". Kao mala sam govorila da ću biti pijanista, nikad pevačica.

Milica je istakla da se uvek družila sa dečacima, kao i da se neretko tukla, a onda se prisetila i kada je drugu iz odeljenja ciglom razbila glavu kako bi mu se osvetila jer ju je zadirkivao.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

MIlica Todorović

- Negde u petom razredu nisam davala na sebe, tu je bio neki preokret. Bila sam prava muškarača, samo sam se sa dečacima družila. Kad je bilo ono vreme da deca skreću pažnju na sebe tako što te gađaju gumicama, olovkama... Jedan dečko me je gađao i dobio je ciglu u glavu, ali ne ponosim se time. Tukla sam se non stop, ali nikada nisam dobijala batine, uglavnom su drugi ili na ušivanje - nasmejala se pevačica i otkrila kako je došlo do takmičenja u ''Zvezdama Granda'':

- Mama me je odvela na audiciju iako sam ja rekla da želim da pevam samo stranu muziku. Jedinu pesmu koja sam znala sam i pevala, ja sam prošla i tako je krenulo. Bila sam sedmi razred, pakovala sam se za školu i zvao me je Saša Popović i ja sam ispustila knjige. Sve ostalo je istorija - ispričala je pevačica za Grand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija