• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Grand

26.07.2023

20:30

Istina o razvodu Snežane Dakić i Vladimira Mikića! Razlog nije bila prevara, već nešto potpuno frapantno!

ATA Images

Estrada

Istina o razvodu Snežane Dakić i Vladimira Mikića! Razlog nije bila prevara, već nešto potpuno frapantno!

Podeli vest

Voditeljka Snežana Dakić ne govori tako često o privatnom životu, ali je svojevremeno je u jednoj emisiji otvorila dušu i progovorila o svemu.

Tom prilikom se osvrnula na to kako njen brak nije mogao da uspe zbog toga što su ona i bivši suprug Vladimir Mikić imali drugačije poglede na svet kada je štednja u pitanju.

- Udala sam se kada sam već imala sve. Od devedesetih sam morala da gradim karijeru, kada je bio slom banaka i bankarskog sistema. Mom ocu koji je radio u inostranstvu propala je sva štednja. Vaspitana sam da budem racionalna i štedljiva. Jedan od razloga zašto je moj brak propao je raspolaganje u novcu. Htela sam da se štedi, Vladimir je smatrao da treba biti raskalašniji. Prosto, on je puno je zarađivao i imao drugačiju porodicu. Uvek su bili bogati i uspešni i deda i otac i majka - započela je svoju priču.

Foto: ATA Images

 

 

- Dok smo mi bili drugačiji, svi moji su zapamtili glad. Majka nije bila gladna, ali kako da ti kažem babe, dede i naši preci jesu. Mnogo toga iz podsvesti nam diktira kako će nam biti u životu. Nikada nisam volela da se rasipam - kazala je Snežana za "Grand" magazin jednom prilikom i dodala da se nikada nije plašila gladi.

- Nisam se nikada plašila gladi, ali se uvek nekako plašim ako izbije neka oskudica i ako ne budemo mogli da kupujemo novu garderobu. Pomislim nekada sam baš bahata, ovaj višak garderobe mi smeta u ormaru. A šta ako dođu devedesete kad sam posmatrala onu rolku u izlogu, moja plata zbog inflacije je bila dve marke, a rolka 60 maraka. Nama je da se uvek obučemo luksuz, jer smo uvek na nekoj granici da se priušti ili se ne priušti - izjavila je Dakićeva koja je za kraj dodala da je od svoje plate u dobra vremena mogla sve da priušti.

Foto: ATA Images

Vladimir Mikić bivši muž

 

- Imala sam svoj stan u vlasništu, koji sam sama kupila od svog posla, sa onim garderoberom koji izgleda kao soba. Vozila sam lep auto koji sam sebi kupila, "Gucci" tašne, sve ono što smatram da jedna modna ikona treba da ima. Sve sam to sebi sama mogla da priuštim  - zaključila je Snežana Dakić tada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija