• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2023

15:00

Kija odbrusila Slobi: "Neka ti Bog oprosti, ja ne mogu i neću!"

ATAIMAGES/informer tv

Estrada

Kija odbrusila Slobi: "Neka ti Bog oprosti, ja ne mogu i neću!"

Podeli vest

Sloba Radanović priznaje da se kaje što je prevario bivšu suprugu Kiju Kockar, ali mu ona ipak ne prašta, što je potvrdila za Informer.

Pevač Sloba Radanović leto provodi radno na Crnogorskom primorju, a u jednom intervju je priznao da se iz korena promenio.

Foto: ATA Images

 

- Danas mi je drug pokazivao neke snimke gde se kolege polivaju na bini, zgranuo sam se - kaže pevač i priznaje da kad god morališe da mu se to obije o glavu jer ga podsete na to šta je uradio bivšoj supruzi Kristini Kiji Kockar:

- Oni se uvek dodaknu toga da ja morališem, a prevario sam ženu. Pa dobro, nije to baš tako kako oni predstavljaju. Uvek gledaju da nekako njihov greh izgleda manje u odnosu na to moje, a ja sam se za svoje grehove pokajao. Iz korena sam se promenio i možda je to jedini moj greh koji sam imao u životu - rekao je Radanović za emisiju "Ekskluzivno" i dotakao se negativnih komentara koje dobija na društvenim mrežama:

- Ne dotiču me negativni komentari, ljudi koji pišu loše o meni ne mogu da me iznerviraju i da utiču na moje raspoloženje. 

Foto: Instagram

 

Mi smo kontaktirali voditeljku Informer televizije koja kaže da njenom bivšem treba Bog da oprosti.

- Samo ću reći 16.10.2019 godine, a nije u pitanju prevara. Neka mu Bog oprosti, ja nisam Bog, ja ne mogu i neću - rekla je voditeljka.

Foto: Instagram

 

Inače, Sloba i Kija su 2016. godine imali građansko venčanje, a crkveno sledeće 2017. Nakon njegove javne prevare u rijalitiju "Zadruga" sa Lunom Đogani oni su se razveli. Prvo su 2018. godine poništili građanko venčanje, a 2019 godine su se i crkveno razveli.   

Kija sada vodi jedan od najgledanijih jutarnjih programa "Info Dan" na Informer televizji, posvetila se sebi, svojim projektima i putovanjima, a uskoro će otići na prestižni festival u Sjedinjenim Američkim Državama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija