• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telegraf

30.07.2023

20:15

"Nije bilo suza, čak ni radosnica"! Ceca progovorila o Anastasijinoj veridbi, reakcija folk dive iznenadila!

Shutterstock/promo

Estrada

"Nije bilo suza, čak ni radosnica"! Ceca progovorila o Anastasijinoj veridbi, reakcija folk dive iznenadila!

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović doputovala je danas u Crnu Goru, a odmah nakon toga progovorila je o veridbi svoje ćerke.

- Nije bilo suza. Ja na te stvari ne plačem, čak ni radosnice. Jednostavno, samo se radujem. To je bio intimni čin između njih dvoje. Ja sam gledala preko videa - kaže Ceca.

Ceca je podržala ćerku u želji da uzme prezime budućeg muža.

- Po srpskim običajima tako bi i trebalo. I ja sam uzela prezime od mog muža, što ne bi uzela i ona? To je potpuno okej, ja to podržavam.

Foto: Instagram prntscreen/raznatovicanastasija

 

 

- Noćas sam došla iz Burgasa, došla sam privatnim avionom da bih se što pre vratila. Da se naspavam. Naravno, sova sa velikim očima, spava mi se, ne mogu da se uspavam. Zaspim u pola 6, ustala sam u pola 10. Sad sam spavala malo u avionu - rekla je ona.

Da podsetimo, Nemanja je Anastasiji priredio nezaboravnu noć. Prvo su imali romantičnu večeru, a onda je usledio performans sa plesačima i živom muzikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija