• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

01.08.2023

06:20

Estradne tajkunke! Pogledajte koje tri pevačice će ovog leta biti teške 1.000.000 evra - Odnose lovu u džakovima!

ATAIMAGES/informer tv

Estrada

Estradne tajkunke! Pogledajte koje tri pevačice će ovog leta biti teške 1.000.000 evra - Odnose lovu u džakovima!

Podeli vest

Milica Pavlović, Rada Manojlović i Sandra Afrika ovog leta će zajedno zaraditi više od milion evra!

Pevačice su zakazale najviše nastupa u ovoj sezoni, pevaju baš svakog vikenda, često i radnim danima, pa će na kraju leta postati prave tajkunke.

Jedan poznati menadžer, koji je insistirao na anonimnosti, kaže da je Milica Pavlović tokom jula i avgusta zakazala čak 40 nastupa i da će zaraditi 480.000 evra.

- Milica je najveće iznenađenje za sve menadžere. Ranije je radila za 8.000 evra, a sada uzima 12.000 evra, nekad i više, zavisi gde nastupa. Sve njene pesme su hitovi, klubovi u kojima peva su puni i sasvim je logično što je podigla cenu nastupa. Eto, nedavno je 150 ljudi ostalo ispred kluba u Hrvatskoj jer nije bilo mesta za sve, pa je gazda za nju odmah rezervisao prvi slobodan termin. Svi znaju da je provod zagarantovan gde god da peva i lokali su puni bez ikakvog marketinga. Znam da će ona ovog leta nastupati na 40 lokacija i zaradiće više od 480.000 evra! - kaže menadžer.

 

Foto: ATAIMAGES

 

 

Sledeća na listi najtraženijih je Rada Manojlović, kojoj je skočila cena otkad joj je menadžer rođena sestra.

- Rada je ovog leta zakazala 43 nastupa, a u proseku po tezgi uzme 7.000 evra, naravno, bez bakšiša. Tako će krajem leta biti bogatija za 301.000 evra! Prethodnih godina je uzimala 5.000 evra po nastupu, ali otkako je sestra počela da joj vodi karijeru, cena joj je skočila. Ona uglavnom peva u klubovima i na privatnim slavljima, a kad "pogodi" nastup na nekom trgu, može da zaradi i duplo više - objašnjava naš sagovornik.

Foto: ATAIMAGES

 

Treće mesto na listi "estradnih tajkunki" zauzima Sandra Afrika. Ona je već odlučila na šta će potrošiti novac!

Foto: Prinscreen

 

 

- Sandra mi je pričala da će sve pare od letnje sezone uložiti u nekretnine, pa će od jeseni zidati još jednu zgradu! U tome joj pomaže menadžer Aleksandar Moskovljević Mikiša, s kojim je svojevremeno bila u vezi. Bukvalno svaki evro koji zarade ulažu u stanove! Ona zasad ima 35 zakazanih tezgi, ali tu verovatno neće biti kraj jer je već traže gazde mnogih klubova u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Pošto, u proseku, po nastupu dobija 8.000 evra, već sada se zna da će za dva meseca zaraditi 280.000 evra! - završava priču naš izvor. 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija