• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

01.08.2023

22:50

"Za dva minuta bih bio mrtav!" Jeziva ispovest Milića Vukašinovića, priznao da su hteli da mu amputiraju nogu

Shutterstock/Informer/printskrin

Estrada

"Za dva minuta bih bio mrtav!" Jeziva ispovest Milića Vukašinovića, priznao da su hteli da mu amputiraju nogu

Podeli vest

Slavni roker Milić Vukašinović progovorio je na temu zdravstvenih problema, usled kojih je nedavno završio u Urgentnom centru.

Nekadašnji bubnjar "Bijelog dugmeta" Milić Vukašinović prošao je kroz pravu dramu protekle nedelje, kada je zbog bolova u nozi završio u Urgentnom centru. U međuvremenu, legendarni roker bio je na respiratoru, a zatim je pušten na kućno lečenje.

Ovim povodom, nakon brojnih istupanja u javnost njegove supruge Suzane, oglasio se i sam  Vukašinović:

Foto: ATAimages

Milić Vukašinović

- Kako je noga počela da me boli, onda sam počeo da razmišljam šta je razlog. Znao sam da su to sigurno krvni sudovi u nogama. Na butini sam imao neku izraslinu za koju sam ja odlučio da je masno tkivo. Suzana, moja supruga je govorila da vidim šta je to, međutim, ja sam joj govorio nemoj da se brukam kada je masno tkivo. E onda kada smo otišli kod lekara i kada sam mu pokazao moje "masno tkivo", on se zaprepastio. Rekao je da je to aneurizma uvećana 5 puta i ako pukne za 2 minuta si mrtav. Poslao me je u Urgentni centar da probaju da reše tu arteriju - rekao je Milić Vukašinović.

Takođe, lekari su otkrili da Milić ima i četiri manje aneurizme na drugoj nozi, koje će biti tretirane kada se situacija sa prvom nogom stabilizuje.

Foto: ATAimages

Milić Vukašinović

- Otišao sam tamo i posle skenera su znali sve gde je i šta je. Mada su otkrili da i na drugoj nozi imam 4 aneurizme koje nisu toliko uvećane. Tu operaciju čekam kada mi se druga noga smiri. Inače ovakve slučajeve kao što je moj bio gde je aneurizma uvećana 5 puta, da bi ti spasili život, odrežu ti nogu - rekao je Vukašinović.

Autor brojnih hitova folk muzike, a osvedočeni "kralj roka", otkrio je da je pušenje bilo uzrok ovih zdravstvenih problema, pušio je čak dve kutije cigareta dnevno.

- Da nisam počeo da pušim, ne bi bilo nikakvih problema. Pušio sam 2 kutije na dan. Prestao sam da pušim, ja to kada kažem tako je. Nisam bio vezan toliko za cigare, nego kada nešto volim ja onda kažem da ću to da radim dok se ne pojavi neki problem zdravstveni. Evo sada se pojavio i istog trenutka sam prestao da pušim. Ja sam 10 cigareta za redom pušio kada sam pio kafu, jer je 5 meni malo - rekao je Milić Vukašinović na Kurir TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija