• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.Matić

03.08.2023

13:59

Zvezda "Granda" slavi i peva ustašama! Besramna Zorana Mićanović: Ne znam šta je "Oluja", nisam upućena!

epa/ataimages

Estrada

Zvezda "Granda" slavi i peva ustašama! Besramna Zorana Mićanović: Ne znam šta je "Oluja", nisam upućena!

Podeli vest

Mlada pevačica Zorana Mićanović zakazala je tezgu u hrvatskom letovalištu Vodice u jednoj od njihovih najvećih diskoteka.

Osamnaestogodišnja Zorana za Informer istiće da nikad nije čula šta se dogodilo 04.08.1995 godine.

- Ne znam šta je "Oluja". Nisam upućena da je 250.000 Srba proterano - zbunjeno je rekla Mićanovićeva za Informer, a onda počela da krivi menadžera za sve:

Foto: Instagram

Zorana Mićanović

- Menadžer iz "Granda" zakazuje nastupe. Ja sam tu da pevam niko mi nije rekao za tu "Oluju", nisam ispratila taj događaj. Ne znam da li će mi neko zameriti, ali ja živim u današnjem vremenu, a ne u prošlosti. Dosta radim u Hrvatskoj, vole me tamo ljudi tako da ne vidim zašto bi se vraćali u prošlost - objašnjava samouverena pevačica, koja ipak nije želela da reklamira svoj nastup kao sve ostale na Instagramu i plakatu:

- Najavila sam nastup u Vodicama na svom Insta storiju, a ne na u postu. Nije bilo zakazano kada sam pravila plakat. Nije tačno da krijem da pevam u Hrvatskoj.

Foto: printscreen

Pevala bi ustašama za "Oluju"...

Zoranin nastup košta 3.500 evra, a mi smo je pitali i da li je moguće da se za toliko novca prodala i peva na dan kada je ofanzivom hrvatske vojske i policije počela vojno-policijska akcija "Oluja" gde su mnogi Srbi izgubili život i ostali bez svog ognjišta. Zvezda "Granda" više nije želela da komunicira sa nama, spustila nam je slušalicu, a nakon deset minuta nam je poslala poruku i istakla da se informisala o svemu:

- Koliko sam se sada informisala "Oluja" je bila 05.08, a ne 04 .08 - bila je kratka koja se proslavila pesmom "Sikter".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Želeli bismo da slavimo u miru! Porodica Đokić iz Severne Mitrovice: Bez obzira na nemaštinu, Vaskrs dočekujemo kako tradicija i običaji nalažu
Politika

Želeli bismo da slavimo u miru! Porodica Đokić iz Severne Mitrovice: Bez obzira na nemaštinu, Vaskrs dočekujemo kako tradicija i običaji nalažu

Porodica Đokić, koja je početkom rata 1999. godine izbegla iz Šipolja nadomak Južne Mitrovice, svoj novi život započela je u Severnoj Mitrovici. Petar i Dosta su sa dve ćerke i sinom ostali na Kosmetu. Iako žive od Petrove penzije i Dostine socijalne pomoći Vaskrs će, kako kažu, dočekati onako kako tradicija i običaji nalažu.

05.05.2024

10:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija