• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.08.2023

06:20

Amidžić dobija konkurenciju! Ognjenova bivša žena postaje voditeljka!

Inforemer

Estrada

Amidžić dobija konkurenciju! Ognjenova bivša žena postaje voditeljka!

Podeli vest

Svetski top-model Danijela Dimitrovska pre dva i po meseca potpisala je ugovor sa televizijom Blic na kojoj će voditi jutarnji program.

Danijela Dimitrovska (36) postaje voditeljka, saznaje Informer! Manekenka je posle dve decenije u modnoj industriji odlučila da zakorači u svet voditeljstva i potpuno promeni profesiju. Uz bivšeg supruga Ognjena Amidžića, naučila je sve o televizijskom novinarstvu, pa joj novi angažman neće teško pasti.

- Danijela je odavno želela da bude voditeljka. O tome je svojevremeno razgovarala i s Ognjenom, ali on ju je tada odgovorio od te ideje rekavši joj da je bolje da se drži modne agencije, čija je suvlasnica - kaže izvor Informera.

Foto: Instagram

 

Naš sagovornik dodaje da joj je Amidžić često govorio da je posao novinara stresan i bez radnog vremena, što bi se loše odrazilo na odgoj njihovog sina Matije.

- Ognjen je Danijeli pričao da je dovoljno što on radi po ceo dan i da jedan roditelj mora da se žrtvuje. Ona ga je poslušala, ali otkako su se razveli, a Matija napunio deset godina, odlučila je da se oproba u voditeljstvu - priča izvor za Informer.

Dimitrovska će voditi jutarnji program televizije Blic, a bez obzira na to što će se oprobati u novoj profesiji, nema nikakvu tremu.

- Danijela je pred objektivom foto-aparata kao model provela pola života, tako da nema tremu od kamera i jedva čeka da počne da radi na televiziji - kaže naš izvor.

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

 

 

Danijela:

Razvod boli

Danijela i Ognjen rastali su se prošle godine, nakon deset godina braka. To su uradili bez ružnih reči.
- Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može da vam se desi. U najužem krugu prijatelja kažem da je to smrt bez umiranja. Kada umrete, to je kraj, a ovo boli. Nikada ne znate kada će prestati, nema potpisanog papira za to - izjavila je Danijela nedavno.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija