• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

08.08.2023

13:28

"Bila bih i sa odžačarom, bitno mi je samo da nije kriminalac!" Ljupka Stević otvoreno o ljubavi i skandalima!

Informer

Estrada

"Bila bih i sa odžačarom, bitno mi je samo da nije kriminalac!" Ljupka Stević otvoreno o ljubavi i skandalima!

Podeli vest

Pevačica Ljupka Stević bila je gošća emisije "Info dan" na televiziji Informer.

Ljupka Stević na sceni je već više od decenije i jedna je od pevačica koje odlično prolaze "na terenu". Pored slušanih pesama, Stevićeva se neretko nađe u centru pažnje kako zbog svog aktraktivnog izgleda, tako i zbog brojnih skandala.

Svi se sećaju 2020. godine kada je seksepilna Kostolčanka završila na svim naslovnim stranama jer je u besu uništila auto generala policije, njenog tadašnjeg dečka Dragiše Simića, a sada se, skoro tri godine kasnije, ekskluzivno na Informer TV osvrnula na ovu nemilu situaciju:

Foto: Zoran Sinko

Ljupka Stević

- Ljudi koji me upoznaju u ovom periodu, kada se vrate na tu 2020. godinu kažu:"Kraljice". Stoji ta slika o meni u javnosti i nažalost ne može da se izbegne. Prevazišla sam taj turbulentan period. Sada sam jača i odgovornija. Zrelija sam, ipak imam 38 godina. Ružne stvari nas samo ojačaju - priča Ljupka.

Pevačici je nakon incidenta oduzeto oružje, a iako smatra sebe velikom ljubiteljkom istog, ističe da je, nakon dva stravična masakra koja su se dogodila u Srbiji, zadovoljna tom odlukom.

- Oduzeto mi je oružje, a kada je postupak za povraćaj počeo dogodio se masakr. Ja sam s tim ok i ne bih dalje produbljivala tu temu. U ovom monentu ne posedujem oružje, niti idem u lov. Ja nikada nisam volela da ubijam životinje, već sam uživala u prirodi. Čovek oseti nešto kada proleti srnda ili kada ti, primera radi, lovci spreme kotlić. Lepota je u tom druženju.

Foto: Zoran Sinko

Ljupka Stević, Mili Čolić

O ljubavnom životu Stevićeve naširoko se spekuliše, ali se o njemu, od raskida desetogodišnje veze, ne zna mnogo. Na pitanje voditelja Milija Čolića da li njen partner mora biti neko uspešan i da li bi, pak, bila poput njene koleginice sa momkom koji radi u trafici ili odžačarom, Ljupka je kazala:

- Bila bih sa odžačarom, pa oni donose sreću! Nikada ne gledam ljude kroz profesiju. Neka i prodaje jabuke, samo nemoj da je kriminalac. Bitno je da je to nešto kvalitetno. Najbitnije mi je da pariramo jedno drugom na mentalnom nivou.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17