• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

10.08.2023

17:25

Jedna noć košta 5.000 evra! Duško Tošić ćerke odveo na letovanje u skupoceni rizort, Jelena sve spremila za izlazak albuma

booking.com/printscreen, Aleksanda, instagram printscreenr Jovanovic Cile,

Estrada

Jedna noć košta 5.000 evra! Duško Tošić ćerke odveo na letovanje u skupoceni rizort, Jelena sve spremila za izlazak albuma

Podeli vest

Jelena Karleuša ulazi u samu završnicu pripremanja novog albuma "Alfa", a da bi sve proteklo u najboljem redu odlučila je da se malo osami dok su njene ćerke Atina i Nika sa ocem Duškom Tošićem na moru.

Nekoliko puta godišnje Duško Tošić svojim mezimicama Atini i Niki priredi pravo uživanje kada je reč o putovanjima, pa je tako i ovog avgusta pošto ih je odveo u jedan od najskupljih hotela u Grčkoj!

Foto: Instagram printscreen

 

Bivši fudbaler sa svojim naslednicama uživa u čuvenom Four Seasons Astir Palace hotelu u Atini, u kojem je cena noćenja za ovaj period godine, za tri osobe, neverovatnih 5.000 evra.

Foto: Instagram prntscreen/dusktosic

 

 

Kako priča izvor sa lica mesta, Duško je maksimalno posvećen naslednicama pa se ni u jednom momentu ne odvaja od njih, a kada se preko dana nauživaju na plaži i u bazenu, odlaze i obilaze grad.

- Videli smo Duška sa ćerkama i toliko je pažljiv prema njima da smo se iznenadili. Naravno da će svaki roditelj biti pažljiv prema deci, ali on se ne odvaja od njih! Devojčice su preslatke, toliko su fine i pristojne. Lepo govore i engleski, pa vrlo ljubazno i pristojno komuniciraju sa osobljem. Vidi se da su i te kako vaspitane - kaže izvor.

 

Inače, za 7 noćenja u ovom luksuzu je u avgustu potrebno iskeširati oko 3 miliona i 700.000 dinara, odnosno oko 31.600 evra. S obzirom na to da će Atina i Nika sa tatom ostati duže, i cifra će biti daleko veća.

Za to vreme, Jelena se sprema na objavljivanje novog albuma "Alfa" čije objavljivanje se očekuje 13. avgusta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija