• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.M.

11.08.2023

06:20

"Borim se sa pubertetom starijeg sina"! Emina Jahović progovorila o mukama s decom

ATA Images

Estrada

"Borim se sa pubertetom starijeg sina"! Emina Jahović progovorila o mukama s decom

Podeli vest

Emina Jahović (41) kaže da se bori sa pubertetom starijeg sina Jamana, koji ima 15 godina. Pop zvezda je s Jamanom i Javuzom (11) otputovala na odmor, ali je i tamo boli glava.

Foto: ATA Images

 

- Tokom celog leta sam na moru u Turskoj sa sinovima. Njima sam baš posvećena, pogotovo starijem, koji je u pubertetu. Verujte mi, borim se s njegovim pubertetom! Nije lako! Zbog toga nemam vremena za sebe i svoj privatni život, ali nema veze. Deca su mi na prvom mestu - kaže pevačica, koja je nedavno organizovala žurku za 11. rođendan sinu Javuzu i to baš u svojoj vikendici u Turskoj na moru.

Jahovićeva svakodnevno trenira i na odmoru! Zato može da obuče pantalone koje su stare dve decenije.

Foto: ATA Images

 

- Sport mi je postao način života. Molim se Bogu da mi da zdravlja, pa da mogu da treniram. Uvek mu se zahvaljujem na tome što imam zdravo telo i što mogu svakodnevno da vežbam. Svaka žena mora da vodi računa o izgledu! Evo, ja imam pantalone koje sam nosila sa 22 godine. I dalje ih čuvam i oblačim. Ne treba mi vaga, već samo te pantalone. Ako ne mogu da uđem u njih, znači da sam se ugojila. Onda odmah povedem računa o ishrani i pojačam treninge - objašnjava Emina.
 

Sa bivšim i dalje na sudu

Emina otkriva da je i dalje na sudu sa bivšim mužem Mustafom Sandalom jer ne plaća alimentaciju za sinove Jamana i Javuza.

- Ništa i dalje ne plaća. Nije mi do novca, već do principa! I dalje smo na sudu, ali to ne sprečava moju decu da se viđaju sa ocem - kaže pevačica.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija