• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2023

23:30

"Budite Dara, a ne Anja Bla" Posle influenserkinog skandala sa decom, isplivao video pevačice!

Printscreen Instagram/ATA Images

Estrada

"Budite Dara, a ne Anja Bla" Posle influenserkinog skandala sa decom, isplivao video pevačice!

Podeli vest

Nakon današnjeg skandala sa influenserkom Anjom Blagojević koja je psovala decu jer su je snimala mobilnim telefonom, isplivao je video na kome se vidi kako se pevačica Dara Bubamara ophodi prema svojim najmlađim fanovima.

Naime, Anju su fanovi videli u skupocenom automobilu kako ulazi u parking garažu ispred tržnog centra i krenuli da je snimaju, što je nju izrevoltiralo te je počela da viče i da ih psuje.

Foto: ATAIMAGES

 

Dara je malo potom postala viralna, zbog snimka u kom turira za klince koji su se okupili da vide njen automobil. Pevačica je napisala "Ovako svaki dan", što znači da joj nije prvi put da ih sreće i da je pozdravljaju i snimaju.

- Budite Dara i budite Novi Sad - piše u opisu snimka koji se uveliko deli na društvenim mrežama.

Anja je, podsetimo, na mrežama danas nastavila da vređa fanove.

Foto: printscreen instagram

 

- Mene i dalje zanima koji roditelji daju deci da budu od 9 ujutru do ponoći na ulici ali bukvalno na ulici. Najbezobraznija deca koju sam u životu videla. I da, pišem ovo pre nego svi počnu da skaču na mene kako sam bezobrazna i zla. Ali čisto da znate ovoj jednoj te istoj deci se mesecima govori na normalan način da ne budu dosadni da malo iskuliraju, viđaju me svaki dan, svi su se slikali sa mnom, snimili auto milion puta i do sad su valjda mogli da se naviknu i da me puste na miru. Ali ne oni i dalje svaki dan vrište, znači ja ne znam koju dijagnozi svi kolektivno imate i svaki dan bar po dva puta ako mi tag ne radi ja ne mogu da uđem u garažu od mentola koji me snimaju jer moram da se javim ženi i dam sve informacije o stanu, meni... da bi me pustila u garažu. Nađite novog idola, molim vas, mene ste smorili, a nije kao da sam ikad htela da vam budem idol - napisala je Anja Bla, a onda dodala:

- I da li će iko ikada od vas shvatiti da nemate pravo da maltretirate i uznemiravate javne ličnosti? Ima li poente uopšte išta govoriti deci tog uzrasta jer ja se stvarno ne sećam da su ranije deca te dobi bila ovoliko poremećena. Kapiram da deci trebaš 3-4 puta nešto da kažeš da te poslušaju i shvate ozbiljno ali mesecima da pričaš istu stvar i da njih boli uvo ja stvarno ne kapiram. Da li ste skroz oboleli, ste skroz oboleli, Tiktok vam je isprao taj mali mozak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija