• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer

11.08.2023

12:15

Utopio se sestrić pevača "Granda"! Skočio sa broda u more i nije izronio

Youtube printscreen/Nikad nije kasno

Estrada

Utopio se sestrić pevača "Granda"! Skočio sa broda u more i nije izronio

Podeli vest

Dejan je nakon tragedije na grudima istetovirao lik svog sestrića.

Nekadašnji takmičar emisije "Nikad nije kasno", Dejan Drašković iz Herceg Novog publici je ostao upamćen kao pozitivan i veseo čovek, a malo ko zna kakvu je tragediju doživeo. 

On je tragično izgubio sestrića, a o tome nije hteo javno da priča, jer nije želeo da ga publika upamti po toj tragediji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Draskovic Dekash🎶🎹🎤 (@dejan_draskovic_official)

- Mnogi takmičari imaju tužnu priču i u razgovoru sa njima sam saznao za te priče, tako su i oni saznali za moju. Tokom takmičenja nisam hteo da se moja tužna priča eksploatiše i da se o njoj govori, jer sam hteo da se predstavim onakvim kakav jesam. Ja sam vedar čovek, cela moja porodica je vedra i ne bi mogli kroz tu tragediju da prođemo i da se oporavimo da nismo puni duha. Sad kad se sve to završilo (prim.aut. takmičenje), nekako mi je milije što o tome nisam govorio, jer na kraju krajeva ta tragedija je samo moja i moje porodice - rekao je Dejan. 

Dejan je ispričao kako je njegov 11-godišnji sestrić Strahinja skočio u more sa broda i nakon toga više nije isplivao. U znak bola i sećanja Dejan je istetovirao njegov lik na grudima. 

- Kada je Strahinja stradao ja sam istetovirao njegov lik na grudima, na srcu. To je njegovo mesto, ono na kom zaslužuje da bude, u mom srcu. Pamtiću ga dok sam živ. Praktično od kad je stradao ja živim život kako bi on voleo da ga živim, radim stvari koje volim, živim svaki dan kao da je poslednji. Živim i za sebe i za njega - ističe Drašković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija