• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.08.2023

12:00

Bila je pevačica ''Trik FX'' i zabavljala se sa Nešom iz "Tvinsa": Atraktivna Jelena je nestala sa muzičke scene, a evo čime se danas bavi i kako izgleda!

Printscreen You Tube

Estrada

Bila je pevačica ''Trik FX'' i zabavljala se sa Nešom iz "Tvinsa": Atraktivna Jelena je nestala sa muzičke scene, a evo čime se danas bavi i kako izgleda!

Podeli vest

U vreme slave, Ena je važila za jednu od najatraktivnijih na našoj sceni

Tokom perioda kada je bila članica benda "Trik FX", ta grupa je ostvarila niz uspešnih pesama kao što je "Traži sebi sličnu" i mnoge druge. Međutim, Jelena Ena Radulović je odlučila da napusti ovu grupu. U to vreme, mediji su pisali da je Natalija, koja je takođe bila deo "Trik FX", naglašavala da bi Ena trebalo da se udalji iz grupe zbog navodnog flertovanja s njenim suprugom Sanijem. Ovu situaciju opisuje članak na pink.rs.

Foto: Printscreen You Tube

 

Ena je potom nastavila karijeru kao solo pevačica i objavila je tri studijska albuma, a najveći hitovi bili su joj ''Čokolada'', ''Od heroja do slabića'', ''Kolena'', ''Nesalomiva''... Nekoliko godina bila je u ljubavnoj vezi s Nešom iz grupe ''Tvins''.

Jelena Radulović Ena i danas se bavi muzikom, ali daleko od estrade i pažnje medija, a pronašla je u pravu ljubav. Udata je za dugogodišnjeg partnera Darka Radulovića.

Godine joj ništa ne mogu, jer gotovo da se uopšte nije promenila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija