• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

20.08.2023

21:10

"Grli drveće, ljubi zemlju i ispušta čudne zvukove!" Komšije Elene Karaman razvezale jezik, isplivali šokantni detalji

ATA Images

Estrada

"Grli drveće, ljubi zemlju i ispušta čudne zvukove!" Komšije Elene Karaman razvezale jezik, isplivali šokantni detalji

Podeli vest

Komšije Elene Karaman otkrile su da dizajnerka nameštaja na svom imanju na Kosmaju redovno izvodi rituale, grli drveće, ali i ljubi zemlju.

Elena Karaman već duže vreme radi na svojoj kući "Nemetoni", koja se nalazi na planini Kosmaj. Nakon razvoda od Jugoslava Karića kuću koju je posedovala prodala je porodici Đoković, a potom kupila imanje u blizini šume i tamo sagradila novo zdanje.

Radovi napreduju, a kuća je unutra opremljena, te Elena tamo uveliko živi sa izabranikom, fotografom Dušanom Reljinom. Dvorište se sređuje, a prema rečima komšija, lepa Elena na imanju redovno izvodi rituale.

Foto: ATAIMAGES

Elena Karaman

- Komšijama je Elena veoma čudna. Oni njen način života nikako ne razumeju. Pre neki dan nisu mogli da shvate šta predstavljaju razne statue ispred Eleninog doma. Nekoliko puta su je videli kako izvodi rituale, upravo ispred tih statua, ali im nije bilo jasno čemu to sve služi. Viđaju je i u šumi kako grli drveće i ljubi zemlju. Iza njene ograde se često čuje pesma koju izvodi, ali na vrlo čudnom jeziku. Njih to plaši ali je ujedno glavna tema komšijskih priča – kaže jedan od mlađih meštana za Blic i dodaje:

- Oko kuće je napravila i košnicu. Želi da ima svoj prirodni med. Voli sve ono što je domaće, njen dečko često kupuje od seljaka, ali se ona retko pojavljuje u obližnjim piljarama. Med joj je bila prva stavka na spisku i zbog toga se sada košnice nalaze oko kuće. U dvorište planira da donese i nekoliko statua, kako bi mogla da izvodi dodatne rituale pod punim mesecom. Jednostavno, njen život je mnogo drugačiji od ostalih i komšije to ne mogu da razumeju. Baš zbog svega toga, Elena je dodatno pojačala ogradu oko kuće. Podigla ju je za nekoliko santimetara u visinu i ogradila dvorište kako komšije ne bi mogle da joj vire. Sagrađen je i bazen ali se ne vidi sa strane putića koji vodi kroz šumu već sa drugi odakle ne postoji prilaz njenoj kući.

Foto: ATAIMAGES

Elena Karaman

Elena skoro da nema prve komšije, zapravo su one udaljene stotinama metara.

U poslednje vreme je slabije viđam jer mislim da živi na nekoliko destinacija. Kada god dođe ovde, pravi se da nas ne poznaje. Nikom se od nas ne javlja. Ima svoje rituale koje izvodi uglavnom kasno noću ili baš rano ujutru, kada izlazi sunce. Često se čuju čudni zvukovi iz njenog dvorišta. Vidimo ponekad da joj dođe Verica pa šetaju šumom. Onaj njen dečko nam se čini kao dobar čovek i deca su joj vaspitana, ona se javljaju – ističe komšinica i dodaje:

Čudan je njen način života. Uvek na portirnici bude čovek koji joj čuva kuću kako se niko od komšija ne bi šunjao. Načula sam da ima u cilju da u budućnosti sama priozvodi svoju hranu i da više ništa ne kupuje – zaključuje komšinica koja je želela da ostane anonimna, dok ostatak komšiluka nije bio raspoložen za razgovor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!

Prekjuče 21.6.2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, jedan od novih lidera stranke Zeleno levi front (Ne davimo Beograd), Branislav Dimitrijević, je u svom prvom obraćanju pred Skupštinom grada, masno slagao.

23.06.2024

18:42

TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)
Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: "Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?" Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

23.06.2024

12:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija