• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2023

17:30

Veljko Ražnatović podržao Putina! Objavio reči ruskog predsednika, evo sa čime se slaže!

Reuters/informer

Estrada

Veljko Ražnatović podržao Putina! Objavio reči ruskog predsednika, evo sa čime se slaže!

Podeli vest

Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju ruskog predsednika Vladimira Putina sa moćnom porukom.

Pre nekoliko dana svet je bio šokiran činjenicom da je osnivač i vođa plaćeničke grupe Vagner, Jevgenij Prigožin, poginuo pri padu aviona sa još devet putnika.

S obzirom na to da je Prigožin pre samo dva meseca pukušao da izvede državni udar, teoretičari zavere su odmah počeli da iznose svoje mišljenje na ovu temu, a mnogi od njih su se, u želji da okrive Putina, podsetili njegovih reči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Вељко Ражнатовић (@ac3isb4ck)

Naime, u jednom intervjuu novinar je ruskom predsedniku postavio pitanje šta se ne može oprostiti, a on je tada kratko odgovorio - "izdaja". 

Veljko je objavio ovu scenu na svom Instagramu što jasno govori o tome da se slaže sa Putinovim rečima, čime je izazvao gomilu reakcija.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija