• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M. O.

28.08.2023

10:26

"Futa zloupotrebljava pokojnu Marinu, da zna ne bi joj bilo dobro", Karleuša žestoko udarila na Radulovića (VIDEO)

ATAIMAGES/printscreen

Estrada

"Futa zloupotrebljava pokojnu Marinu, da zna ne bi joj bilo dobro", Karleuša žestoko udarila na Radulovića (VIDEO)

Podeli vest

Jelena Karleuša besna je na aranžera i kompozitora Aleksandra Radulovića Futu, supruga pokojne Marine Tucaković koji je pop divi ugasio Jutjub kanal, zbog čega ona sada vodi pravnu bitku s njim. Jelena je sinoć pred nastup na "Velikogospojinskim danima" istakla da se Marini sigurno ne bi dopalo ovo što sada radi njen muž.

Karleuša se pre izlaska na binu sinoć u Novom Bečeju obratila novinarima pred kojima je "osula drvlje i kamenje" po Futi

Foto: Miloš Rafailović

 

 

- Kad je reč o Futi, moram da kažem da je reč o ozbiljnom kriminalcu koji zloupotrebljava svoju pokojnu ženu i na najružniji mogući način gasi njen autorski rad i ja sam sigurna da Marina ovo zna da joj ne bi bilo dobro i da se ne bi složila sa ovim što njen muž radi. Ali dobro, postoji sud i on će biti kažnjen za svoja dela, odnosno nedela. Neko ko je decenijama stvarao kao što je Marina ne zaslužuje da bilo ko, pa makar i suprug, preživeli suprug raspolaže time kako on želi i kako misli, a i zakon je vrlo jasan - izjavila je Jelena pred okupljenim medijima.

Karleuša je, inače, nedavno izdala čak dva albuma "Alfa" i "Omega" zbog čega je morala da otvori novi Jutjub kanal, ali joj zbog toga popularnost nije opala, već naprotiv. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija