• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.08.2023

22:45

Skrivala je sve do sada! Anastasija konačno otkrila da li je promenila prezime nakon venčanja

Instagram

Estrada

Skrivala je sve do sada! Anastasija konačno otkrila da li je promenila prezime nakon venčanja

Podeli vest

Anastasija je uzela Nemanjino prezime, a to je sve potvrdila i na svom Instagram profilu.

Pre nekoliko dana pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj, venčali su se u tajnosti u manastiru Rajinac, a ceremoniji je prisustvovao samo najuži krug ljudi. 

Anastasija je nakon venčanja odlučila da promeni prezime, a to je zvanično uradila i na svom Instagram profilu. 

Foto: Instagram printscreen

 

Naime, u opisu njenog profila više ne stoji Anastasija Ražnatović, već Anastasija Gudelj. Ceca je svojevremeno komentarisala mogućnost da se Anastasija više neće prezivati Ražnatović.

- Po srpskim običajima tako bi i trebalo. I ja sam uzela prezime od mog muža, što ne bi uzela i ona? To je potpuno ok, ja to podržavam - rekla je pevačica svojevremeno.

Podsetimo, Anastasija i Nemanja su se venčali u tajnosti, a kuma na venčanju im je bila pevačicina najbolja drugarica, glumica Tara Milutinović. Oni su se venčali u manastiru Rajinac u Begaljici, a na to su se odlučili jer je Ceca kumovala na slavi Rajinovca, pa je tako njena porodica bila domaćin slave manastrija, koji obeležava Malu Gospojinu. Cecin duhovnik Stefan Šarić je tu godinama služio službu, pa je to još jedan od posebnih razloga, koji su doveli do toga da donesu ovu odluku.

Foto: printscreen instagram

 

Za dve burme mladoženja je iskeširao oko 3.572 evra, koliko i košta jedan prosečan automobil, preneli su domaći mediji. U pitanju je luksuzni brend "Cartier", čiji komadi nakita koštaju papreno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija