• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

29.08.2023

23:45

"Ja pozivnicu nisam dobila!" Darko na svadbu nije pozvao majku svog sina, ona se oglasila i poručila mu samo jedno

shutterstock/Informer

Estrada

"Ja pozivnicu nisam dobila!" Darko na svadbu nije pozvao majku svog sina, ona se oglasila i poručila mu samo jedno

Podeli vest

Marina je istakla da je Darko tek danas pozvao svog sina na svadbu, ali da mali Aleksej neće biti na venčanju jer su njih dvoje otputovali.

Darko Lazić će se sutra venčati u crkvi sa svojom izabranicom Katarinom

Pevač je organzivao gala savdbu na koju je pozvao 520 zvanica, a među njima se našla i njegova bivša supruga Ana Sević sa kojom ima ćerkicu Lorenu. Pored nje Darko je pozvao i Aninog supruga Daniela.

Foto: Shuterstock/Marko Đoković

 

Ipak, ono što je sve izenadilo jeste činjenica da Darko na venčanje nije pozvao bivšu partnerku Marinu Gagić sa kojom ima sina Alekseja. 

Kako je Marina istakla, pozivnicu za svadbu nije dobila, iako se veselje odvija u blizini njene kuće, a malog Alekseja je tek danas pozvao. 

Foto: printscreen instagram

 

- Čula sam da organizuje svadbu 100 metara od moje kuće. Ja pozivnicu nisam dobila, a i svakako ne bih išla jer smo Aleksej i ja otputovali. Sina je na svadbu zvao danas, ali za takve stvari je mogao malo ranije da me obavesti, a ne dan pred svadbu. Šta da kažem, neka mu je sa srećom - rekla je Marina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija