• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

01.09.2023

10:54

Isplivali novi detalji gala svadbe Darka Lazića! Ana izgrlila Katarinu i njene roditelje, pevaču nedostajao sin...

ATAIMAGES

Estrada

Isplivali novi detalji gala svadbe Darka Lazića! Ana izgrlila Katarinu i njene roditelje, pevaču nedostajao sin...

Podeli vest

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina napravili su gala svadbu u Pećincima na kojoj je bilo pola estrade, a na iznenađenje mnogih na slavlju se pojavila i njegova bivša supruga Ana Sević.

Ana je, naime, na slavlje došla sa svojim partnerom Danielom Nedeljkovićem, a tokom celog veselja je pevala i igrala.

Izvor "Blica" ističe da je Sevićeva oduševljena Katarinom, ali i njenim roditeljima te ih je srdačno izgrlila kada ih je ugledala.

Foto: printscreen instagram

 

- U restoranu nije kap alkohola popio, svadba je bila prelepa veruj mi, jedan negativan trenutak nije bio. Znaš kad su svi oduševljeni otišli, nismo seli. Darko i Kaća isto. Ana je igrala, nasmejana, pozdravila se sa svima izgrlila sa Kaćinima kad je išla kuci. Kaže da vidi koliko je požrtvovana prema Loreni i da ona vidi po Darku sa kakvom je ženom, pozitivno sve - započeo je izvor i dodao:

Foto: Insajder/Novak Đurović

 

- Što se svadbe tiče, sve je bilo predivno. Ljuba Aličić je pevao, Đani, Andreana... Darku je baš bilo krivo što Marina nije pustila Alekseja na svadbu, odelo mu je kupio, a ona je znala ranije sve, a rekla je da nije - dodao je izvor.

"Katarinu sam izgrlila i izljubila"

- Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo - rekla je Ana Sević i dodala:

- Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno odlični... Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija