• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.09.2023

11:31

Pukla tikva! Milica Dabović raskinula sa kumom Darka Lazića, evo šta mu je poručila!

printscreen

Estrada

Pukla tikva! Milica Dabović raskinula sa kumom Darka Lazića, evo šta mu je poručila!

Podeli vest

Bivša košarkašica Milica Dabović je nedavno raskinula sa Milanom Cvetinovićem, venčanim kumom Darka Lazića i njegove prve supruge Ane Sević.

Šta je dovelo do odluke da zvezda Onlifensa i nekadašnja košarkašica ostavi dečka s kojim se javno hvalila da joj nikada lepše u ljubavi nije bilo još uvek je nepoznato, ali oni koji poznaju Dabovićku kažu da su se u poslednje vreme svađali i da ju je omalovažavao zbog izgleda i provokativnih fotografija.

Foto: printscreen instagram

 

Milica se oglasila na Instagramu, objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu njena zadnjica, a ispod je napisala:

Foto: Instagram

 

- Kaže moj sada već bivši momak "Šta, misliš da si prepi*ka"? Ne, ljubavi, bila sam i ostala pi*ka i po! Ostavljena ja, nemam nikoga... Ili živeo kraj! Ponosna sam na sebe što sam konačno naučila da cenim sebe i kada treba da stavim tačku! Kolika god ljubav bila - napisala je Dabovicka.

Ona i Milan bili su zajedno oko pola godine. Veza je i otkrivena krajem marta kada je Dabovićka objavila fotografije iz Las Vegasa gde su bili zajedno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija