• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

08.09.2023

15:35

Da li je i tada bio nadrogiran? Desingerica letos sleteo u provaliju, a pre 10 dana divljao kolima po elitnom naselju!

ATA Images

Estrada

Da li je i tada bio nadrogiran? Desingerica letos sleteo u provaliju, a pre 10 dana divljao kolima po elitnom naselju!

Podeli vest

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, koji je danas priveden zbog vožnje pod dejstvom kanabisa, već je pravio haos svojim automobilom.

Desingerica je pre deset dana divljao u elitnom naselju Beograd na vodi i turirao automobilom. Taj snimak brzo se proširio društvenim mrežama pod nazivom "kad imaš pare, a nemaš mozak". Reper je tada prilikom kočenja udario o ivičnjak.

Foto: printscreen

 

Desingerica je letos doživeo i saobraćajnu nezgodu kada je sleteo kolima u provaliju, a auto završio potpuno smrskan. On i devojka koja je u tom momentu bila sa njim u automobilu su prošli nepovređeno.

Foto: printscreen

 

Reper je objavio snimak uništenog automobila, litice i njih dvoje, koji u tom momentu nisu znali gde se nalaze pa je zvao u pomoć da im neko pomogne i pozove policiju i hitnu pomoć, jer nisu mogli da odrede lokaciju, a baterije na telefonima su im bile ispražnjene.

Foto: ATA Images

 

On je takođe bio u žiži javnosti zbog afere sa starletom Majom Marinković, sa kojom je uhvaćen na jednom crnogorskom bazenu. Njih dvoje su, kako se spekuliše imali kratkotrajnu aferu, iako je reper u srećnom braku sa suprugom Nevenom, koja je svojevremeno učestvovala u rijalitiju "Parovi".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija